Aktywne Wpisy
Bully37 +472
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

SilesianPill +23
Czuję, że za 5-7 lat będą piękne cyrki w szkołach na prowincji. Z jednej strony roczniki po 5 osób, a z drugiej rodzice protestujący przeciwko zamknięciu szkoły.
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia
#demografia #nieruchomosci #pracbaza #polska #ekonomia

- Zaktualizowałem obsługę #emakler o nowo dodane kolumny z prowizją. Nie trzeba już kasować dwóch ostatnich kolumn.
Niestety w ostatnich dwóch tygodniach miałem zawaloną głowę sprawami prywatnymi i teraz dopiero odpisuję na maile i dodaje nowości/poprawki. Mam nadzieję, że teraz będę miał spokój i jakoś będzie szło ;)
Jeśli nie odpisuje na tym koncie to możecie też wołać @pur3pwnage (moje normalne konto wykopowe)
#kalkulatorgieldowy #gielda
Chciałabym serio Ci podziękować za twoją pracę!
Mam jedno pytanie, bo nie wiem czy to nie błąd - w tym roku obracałam na giełdzie ok. 4-5 tys zł. Na ostatnim zestawieniu i podsumowaniu w kalkulatorze przychód mam 19 tys, dochód 18 coś. Czy to nie jest błąd? Może źle myślę, ale
Mogę rzucić okiem by zweryfikować Twoje wątpliwości z wyliczeń:
a) podeślij swoje raporty na info@kalkulatorgieldowy.pl
b) prześlij link do hostowanego pliku na prywatnej wiadomiści
c) prześlij plik przez