@BojWhucie: nie wiem, bardziej symboliczne jest r--------e lewicy przez Czarzastego, w sposób równie zgodny ze statutem, jak kaczyński działa zgodnie z konstytucją.
nie wiem, bardziej symboliczne jest r--------e lewicy przez Czarzastego, w sposób równie zgodny ze statutem, jak kaczyński działa zgodnie z konstytucją
@Wedam: za Milera i Ogórek za to było pasmo sukcesów( ͡°͜ʖ͡°) 7,5% w 2015 i wypad z parlamentu
@naczarak: ciężko się z tym nie zgodzić. Ale czy to daje powód do łamania statutu partii? nie
Naprawdę, ja mam w dupie Czarzastego. To czy rządzi. To kogo wystawia w wyborach. To czy głosuje z PiSem czy nie (ba, nawet ostro broniłem tej decyzji i uważam że Lewica miała w tej kwestii rację). Ja nawet nie jestem elektoratem Lewicy (ani PO). Ja tylko odnoszę się do
https://strajk.eu/symboliczny-obrazek-senyszyn-przed-glosowaniem-przeglada-instrukcje-glosowania-koalicji-obywatelskiej/
#lewica #antykapitalizm #polityka
źródło: comment_1639647894xDwJOh2oC3u2FB1q3uazQf.jpg
Pobierz@BojWhucie: nie wiem, bardziej symboliczne jest r--------e lewicy przez Czarzastego, w sposób równie zgodny ze statutem, jak kaczyński działa zgodnie z konstytucją.
@Wedam: za Milera i Ogórek za to było pasmo sukcesów( ͡° ͜ʖ ͡°) 7,5% w 2015 i wypad z parlamentu
Dzięki Czarzastemu lewica jest w sejmie
Dzieki geniuszowi Millerowi ( wylansowanie Ogórek) lewica była poza sejmem
@naczarak: ciężko się z tym nie zgodzić. Ale czy to daje powód do łamania statutu partii? nie
Naprawdę, ja mam w dupie Czarzastego. To czy rządzi. To kogo wystawia w wyborach. To czy głosuje z PiSem czy nie (ba, nawet ostro broniłem tej decyzji i uważam że Lewica miała w tej kwestii rację). Ja nawet nie jestem elektoratem Lewicy (ani PO). Ja tylko odnoszę się do