Aktywne Wpisy
UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
spirityfree +11
i 14 - https://www.wykop.pl/wpis/62224307/top-15-zmarnowanego-potencjalu-pozycja-14-cyberpun/
reszta na dedykowanym tagu #topcyberpunk2077
@Nigdy_o_to_nie_prosilem: jak większość rzeczy w tej grze od polskiego R*
Po cichu liczyłem na coś w rodzaju NFS: underground 2 czyli nocne nielegalne wyścigi + tuningowane auta + zdobywanie nowych części do tuningu (czasem za hajs czasem za questa), za wygrany wyścig do zgarnięcia kasa/auto przeciwnika. Ostatecznie możliwość zostania jako najlepszy kierowca legendą night city o co przecież chodziło protagoniście od początku. Po prostu
@Prezydent_Polski: brzmi jak następca F:NV ( ͡° ʖ̯ ͡°)
a poza tym, przecież nie jest to gra wyścigowa! musisz sobie wyobrazić, że przeciwnik w wyścigu nie teleportuje Ci się na maskę tuż przed metą xD
@Yahoo_: chodziło mi o to, że te patałachy skupiały się przez całą produkcję na jakichś głupotach, a na ważniejsze elementy nie starczało czasu, jak np. tutaj https://www.wykop.pl/wpis/61974955/tworcy-poruszyli-temat-nieliniowosci-w-cyberpunku-/ gdzie płakali, że zmarnowali na coś czas i nic z tego nie wynikło
Dodatkowo wspomnieli w wywiadzie, że twórcy
Komentarz usunięty przez autora
Macie przekonanie że pracujecie z misją, że to będzie kolejny szczyt góry lodowej gemingowej. 8 godzin dziennie nagrywacie z pieczołowitością jak pierdzi silnik auta albo jak brzmi opona na piasku, albo odpalany skuter.
Oddajecie swój cały materiał a potem wychodzi taki SYF 2077.
Wzruszasz ramionami i mówisz, przynajmniej nam zapłacili ( ͡° ͜