Aktywne Wpisy
Arekt 0
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.9% (348)
- Nie 42.1% (253)
donfallo +11
wariant omikron, to finał koronawirusa i jego ostateczna transformacja do poziomu każdej grypy, na którą co jakiś czas chorujemy od urodzenia - tak twierdzą osobiście naukowcy, w których jesteście wpatrzeni od dwóch lat jak w obrazek.
Dlaczego w związku z tym nadal jesteście gotowi nabijać kabzę Pfizerowi i im podobnym covido-scammerom? Dlaczego powtarzacie medialną propagandę strachu, zamiast świętować? Przecież przy tej ilości przechorowań oraz zaszczepionych w społeczeństwie, to lekka wersja koronawirusa, którą jest omikron, to nasze wybawienie i ostateczna wygrana z pandemią.
Myślałem, że o to chodziło od początku - żeby z covida-dusiciela, który jest niewątpliwie bardzo ciężką chorobą, zrobił się covid-przeziębienie, który nie będzie już zabijał naszych dziadków i będziemy z nim normalnie funkcjonować.
Tymczasem covidianie panikują i już są gotowi na kolejne trzy dawki Pfizera po patchu OmikronV3, jak jeszcze nie dostali nawet trzeciego strzała do wersji Delta xD
Jak bardzo jesteście gotowi się jeszcze błaźnić w imię covidowej ultra-poprawności? Przecież to się robi żenujące, a z największym smakiem z łapek farmaceutycznych miliarderów, jedzą osoby o lewicowo-anarchistycznych poglądach. Przykry widok.
#bekazcovidian #koronawirus #neuropa #4konserwy #antykapitalizm #bekazlewactwa #szczepienia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tywin_Lannister: Oby przewidywania sie sprawdziły i covid został sprowadzony do zwykłej grypy, ale póki mamy starsze mutacje, to wszelkie wskazania do szczepienia pozostają
@Tywin_Lannister: ja tam byłem zwolennikiem nacjonalizacji patentu, ale na wykopie takich nazywano komunistami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wedam: no to jest nas dwóch, bo też miałem takie zdanie. Chyba jedyne normalne co Zandberg stwierdził w kontekście pandemii od 2 lat.
Moderatorze, przecież kundelek to było pieszczotliwe określenie?
No nic, wrzucę ten bonus bez epitetu + dodatkowo parę innych :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Antyszczepionkowcy wg. GW to już ISIS:
@Tywin_Lannister: o australijskim rządzie piszesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem z czym masz problem. Najwyraźniej nie masz dystansu.
https://www.reddit.com/r/Polska/comments/pw37oe/lockdown_by%C5%82_szkodliwy_dla_psychiki/
przeczytaj 5 najbardziej upvotowanych komentarzy i masz odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piękny content.
Generalnie zgadzam się z Twoim postem, z tym że covid w żadnym wariancie nie jest bardzo ciężką chorobą. Śmiertelność w okolicach 1%, wirus głównie dobija tych którzy już byli jedną nogą w grobie. Jest cięższy od
@Tywin_Lannister: To na co chorujemy to są zwykłe przeziębienia spowodowane przez wirusy takie jak rinowirusy, albo różne infekcje głównie paciorkowcami grupy A.
Grypa to jest ciężka choroba. Raz miałem i tego nie da się raczej z niczym pomylić. To jest totalna masakra.