Wpis z mikrobloga

@crazy_frog XD Zatam ci pytanie, takie retoryczne, ale odpowiedź na poważnie. Czy ty masz jakiś jeden z rodzajów autyzmu, czy o co chodzi?

To niekoniecznie musi byc moje pierwsze konto na tym portalu, swoje wnioski i interpretacji opierasz na jakimś chłopskim rozumie. To, że grawitacja jest niewidzialną siłą, tez mi powiesz, ze nie istnieje? A nawet jeśli by bylo, to masz dosyć prymitywny tok myślenia. Taki boomerski, że jak on jest
  • Odpowiedz
sprawdzić jak się je pisze:

Zatam.
sorry nie znam tego słowa

No właśnie o tym mówię, uciekasz sie od argumentów ad [ ... ] różnego rodzaju, które nie mają nic wspólnego z naszą dyskusją. Jest takie coś jak dedukcja, czyli interpretowanie na podstawie zdobytych informacji. Każdy normalny człowiek wie, że ten błąd nie wynika ( zresztą jak i kolejne ) z mojej niewiedzy. Zamiatas skupić się na właściwym wątku odwracasz kota ogonem i zjeżdżasz
D.....e - > sprawdzić jak się je pisze:
Zatam. 
sorry nie znam tego słowa

No właśnie...

źródło: comment_16395161795WUyHjp9fPKi8XTF9BJEH6.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Decode: sporo manipulacji w tych Twoich pseudointelektualnych wywodach;) A dyskusję to raczej Ty tutaj przegrałeś już na starcie. Uważasz się za lepszego od innych, a jedyne co masz do zaoferowania swoim rozmówcom, to przerośnięte ego;) skończ już i wstydu sobie oszczędź :D Z tym trollingiem (kiepskim z resztą), to spróbuj gdzie indziej. Bez odbioru :)
  • Odpowiedz
sporo manipulacji w tych Twoich pseudointelektualnych wywodach;)

Pokaż mi gdzie

dyskusję to raczej Ty tutaj przegrałeś już na starcie. Uważasz się za lepszego od innych,

Nigdzie nie dałem takiej sentencji, natomiast wyjaśniłem dlaczego ona jest w błędzie uważając sie za kogoś lepszego i bardziej godnego wypowiedzi bo ma wiekszy staz na wykopie, mimo on nie jest zadnym tego wyznacznikiem kto ma racje Dalej szczerze mówiąc nawet nie chce mi sie czytać co
  • Odpowiedz