Aktywne Wpisy

MonazoPL +75
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +96
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

źródło: comment_16394616497nOZzqpS0wql1yYgabwJFe.jpg
Pobierz@spokojna_wariatka niw wiemy, wyjaśnić musisz nam
Ty chyba jestes ta wiki
No i wszystko jasne, znamy prawdę, wszystko wyjaśnione
No chyba, że na multikoncie staż swój liczysz
Dla Ciebie mogę być kim tylko chcesz
@Decode:
źródło: comment_1639499573u5fvDs4EtiKNlkP4r5bKW1.jpg
PobierzTo niekoniecznie musi byc moje pierwsze konto na tym portalu, swoje wnioski i interpretacji opierasz na jakimś chłopskim rozumie. To, że grawitacja jest niewidzialną siłą, tez mi powiesz, ze nie istnieje? A nawet jeśli by bylo, to masz dosyć prymitywny tok myślenia. Taki boomerski, że jak on jest
Jeśli używasz jakichś słów to bądź łaskaw najpierw sprawdzić jak się je pisze:
sorry nie znam
źródło: comment_16395146860zPd5j2eI57kwJovqyT4WU.jpg
PobierzZatam.
sorry nie znam tego słowa
No właśnie o tym mówię, uciekasz sie od argumentów ad [ ... ] różnego rodzaju, które nie mają nic wspólnego z naszą dyskusją. Jest takie coś jak dedukcja, czyli interpretowanie na podstawie zdobytych informacji. Każdy normalny człowiek wie, że ten błąd nie wynika ( zresztą jak i kolejne ) z mojej niewiedzy. Zamiatas skupić się na właściwym wątku odwracasz kota ogonem i zjeżdżasz
źródło: comment_16395161795WUyHjp9fPKi8XTF9BJEH6.jpg
PobierzPokaż mi gdzie
Nigdzie nie dałem takiej sentencji, natomiast wyjaśniłem dlaczego ona jest w błędzie uważając sie za kogoś lepszego i bardziej godnego wypowiedzi bo ma wiekszy staz na wykopie, mimo on nie jest zadnym tego wyznacznikiem kto ma racje Dalej szczerze mówiąc nawet nie chce mi sie czytać co
Normalka