Wpis z mikrobloga

Emocje trochę opadły, radość jest nadal, a pytanie mam do Was takie:
Kiedy ostatnio przeżywaliście jakiekolwiek wydarzenie sportowe w taki sposób jak wczoraj? U mnie jednym z takich momentów był finał sztafety mieszanej na IO w Tokio, ale do wczorajszego wyścigu (w szczególności ostatniego okrążenia) to chyba nic nie ma podjazdu.
#f1 #sport
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@luke1793: Co prawda emocjonalnie zaangażowałem się w tę rywalizację (HAM vs VER), więc wiadomo, że łatwo było się podpalać. Ale takiej sinusoidy emocji, takiego wariactwa jak na ostatnim kółku nie zaznałem sportowo nigdy.

PS: z nerwów aż mnie dzisiaj bolą plecy XD
  • Odpowiedz
@luke1793: Polska Hiszpania w piłkę ręczną na mistrzostwach świata i wygrana po dogrywce. Wcześniej tez piłkarze ręczni i rzut Siódmaka z własnej połowy. O dziwo w ulubionym żużlowym świecie takich emocji nie miałem nigdy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@luke1793: nigdy. Emocje wielokrotnie miałem, czy to ligi mistrzów, czy jak Lewy w końcówce meczu wsadził bramkę Szkotom za którą pojechaliśmy na Euro 2016, czy na samym Euro czy nawet w wygranym meczu z Niemcami w 2014. Ale tego co było wczoraj nic nie przebija, serce mi k-----o jak złe, ze 120 spoczynkowego a ręce mi się trzęsły że telefonu utrzymać nie mogłem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@luke1793: może pamiętny Dudek Dance i wielki comeback Liverpoolu po stracie kilku bramek. Ale byłem dzieckiem i nie angażowałem się aż tak, chociaż byłem zafascynowany tym jak dramatyczny to był mecz ()
  • Odpowiedz