Aktywne Wpisy
Glar +104
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +13
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
#kredythipoteczny #przemyslenia #nieruchomosci
pewnie okaże sie, ze posiadanie własnego samochodu, domu czy mieszkania będzie obwarowane podatkami, na które będzie stać tylko nielicznych i bardziej będzie sie opłacał wynajem.
Ten trend, o którym mówisz, strasznie się wzmocnił w ostatnich latach - nawet pieprzony pakiet office nie możesz już kupić na własność tylko subskrypcja. Też mnie to strasznie boli ale korporacjom się to opłaca i tak już ustawią rynek i urobią odpowiedzialnych polityków, żeby to umożliwić.
@cocieboli: w jakim mieście? Każdy ma prawo do mieszkania w centrum warszawy czy we wsi na Podkarpaciu?
@Dol_Guldur: no nie, lepiej tylko otworzyć mordę i krzyczeć o więcej, bez podstaw fundamentalnych ale za to z roszczeniowym podejściem BO MI SIE NALEŻY
gowno wam się należy bez zwiększania kwalifikacji
@Neater: co za bzdura. Możesz kupić office'a
W office 365 płacisz nie za oprogramowanie ale za utrzymanie przestrzeni w chmurze, za wsparcie, za aktualizacje etc etc. Kupujesz usługę, a nie produkt - dlatego jest subskrybcja
A skoro wszyscy chcą na raz, to i ceny rosną.
Mieszkanie prawem? Ale pewnie niedaleko centrum, w ładnej i zadbanej okolicy oraz nowoczesnym budownictwie, co?
Przestań myśleć - wracaj na plantacje.
A to ze Ty chcesz mieszmac i zyc wygodnie to jest Twoj "problem" ale nikt Cie tego nie zmusza.
Wysokie ceny domow mieszkan biora sie z niczego innego jak popytu na to-Dlaczego developer ma sprzedawac
@Baleburg: Chińczycy w 1995 "i co? mamy niby być montownią świata? My dumny naród chiński?"