Wpis z mikrobloga

@Krole: Ależ ten prowadzący jest wk*rwiający. Taki kawał dziada dzielący hobby na te dla dzieci i na te dla ,,dorosłych". Bo najlepiej to się upijać co weekend przed TV zamiast zajmować się czymś twórczym i ciekawym. Aż się zagotowałem. Dobrze, że jutro jadę sobie pograć z ziomkami w czterdziestkę, to mi przejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dasfinaleresultat: ale ja nie mówię, że gość robi coś złego. Ot po prostu moja ciekawość. Też tak mam, że jak w towarzystwie ktoś zapyta o Warhammera to mogę się odpalić na kilka godzin. Natomiast Cavill może, nie musi nieco to wykorzystywać do zwiększania zasięgów co jeżeli jest zabiegiem celowym jest bardzo mądrym posunięciem. Jedno jest pewne, GW za każdym razem kwiczy ze szczęścia kiedy Kal'El wspomina o ich systemie ( ͡
GW za każdym razem kwiczy

@SIX_PATHS_OF_PAIN: a, no to jeżeli o tym rozmawiamy to nie mogę przyznać racji. Na warhammer community wszystko jest awesome, outstanding, one of a kind /zwłaszcza kolejna figurka ultrasa do kupienia XD/ więc nie ma co brać tego jako wyznacznik czegokolwiek. W40k przeszło właśnie do mainstreamu i wydaje mi się że mamy tą zaletę że siedzieliśmy w tym zanim stało się to modne. ( ͡° ͜