Aktywne Wpisy

szynszyla2018 +53
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na

howtobepro +772

@SIX_PATHS_OF_PAIN: Dokładnie. Wiadomo jak bardzo wpływową i znaczącą grupą są fani bitewnych gier figurkowych
@SIX_PATHS_OF_PAIN: Cavill? Typ który prawie przegapił przesłuchanie do roli Supermena bo napierdzielał w wow'a?
Przerypane jest być gwiazdą Hollywood skoro musisz być wręcz przykuty do telefonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@SIX_PATHS_OF_PAIN: a, no to jeżeli o tym rozmawiamy to nie mogę przyznać racji. Na warhammer community wszystko jest awesome, outstanding, one of a kind /zwłaszcza kolejna figurka ultrasa do kupienia XD/ więc nie ma co brać tego jako wyznacznik czegokolwiek. W40k przeszło właśnie do mainstreamu i wydaje mi się że mamy tą zaletę że siedzieliśmy w tym zanim stało się to modne. ( ͡° ͜