Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +124
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Praca dyplomowa o wykopie i żelkach? A dlaczego nie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dziękuję #gusto, w szczególności @ecco za poświęcony czas.
#zelki #chwalesie #studbaza #studia #logikarozowychpaskow
Ale ogólnie to zajmuje się poważnymi tematami, akcyzy nie robię xD
Ja bym dała sobie spokój, bo trochę szkoda czasu, zrób przelew i będzie po jednym dniu po temacie.
Nie wiem w jakim mieście to załatwiasz, ale niektóre potrafią być naprawdę złośliwe.
Komentarz usunięty przez autora
Nie twierdzę że kasa to najważniejsze w życiu człowieka i można osiągać zadowolenie z innych motywatorów natomiast ja idąc na studia i poświęcając czas nauce miałbym wymagania większe.
Komentarz usunięty przez autora