Aktywne Wpisy

rancorn +33
"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
źródło: 1000053392
Pobierz
Napiszcie mi coś sympatycznego.

Jestem zdrowy, rzadko choruje, nidgy nie zemdlałem ani zasłabłem. Covidianie dajcie mi JEDEN powód dlaczego miałabym przyjąć ten preparat
#koronawirus #szczepienia
Dziekuje postoje
Komentarz usunięty przez moderatora
Suplementacja: D3 5000iu, Kwercetyna 800mg (2 x 400mg), NAC 1200mg (2 x 600mg), Melatonina 3mg (przed snem).
Leczenie: NLPZ (ibuprofen, pyralgina - co tam kto miał) jak gorączka lub ból głowy zaczynały doskwierać. No i Deksametazon stosowany przez osoby, którym to zalecono (tj. ściśle z zaleceniami
@szyderczy_szczur: bo gorączka przez dwa tygodnie i problemy z oddychaniem nie są cool?
Statystyka zdaje się to potwierdzać (przyjąłem, że OP jest osobą młodą, a nie 75 latkiem z rakiem płuc). Innymi słowy - istnieje pomijalna statystycznie szansa na to, że OP - będąc w młodym wieku, prowadząc zdrowy styl życia i nie mając chorób współistniejących -
@m-wjeczur: bo to jak przejdzie chorobe nie ma nic wspólnego z jego ocena zdrowia.
Innymi słowy, stosując Twoją logikę OP powinien zimą zacząć zakładać raki na buty, bo co jak się niefortunnie przewróci i umrze? Zgadzasz się z tym stwierdzeniem? A powinieneś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdopodobieństwo że przejdzie to xle jest kilka rzedów wielkosci bardziej prawdopodobne od to że będzie go bolała ręka po szczepieniu.
Z mojego otoczenia znam długotrwałą gorączkę, wyczerpanie, problemy z oddychaniem utrzymujące się do miesiąca od zachorowania. Nic przyjemnego.
Ja gdy mam problemy żołądkowe to często jem właśnie kisiel, paluszki słone, sucharki czy owoce