Aktywne Wpisy
DrCieplak +165
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
AtlantyQ +114
Kto nie skacze ten za deweloperem, hop hop hop...
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredytzeroprocent #protest
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredytzeroprocent #protest
Matura się zbliża, a ja ledwo co umiem xD.
Zdaję maturę z #matematyka rozszerzona i aktualnie to nie umiem zrobić prawie żadnego zadania. Chciałbym chociaż to 35-50 procent wyciągnąć. Podstawę jestem w stanie napisać na jakieś 70+ (roznie wychodzi jak robię arkusze, czasem tylko 65 pp, czasem nawet powyżej 90pp) przy moim obecnym stanie wiedzy.
Co robić, jak sie uczyć? Kupiłem książki kiełbasy, ale nie wiem jak sie do tego zabrać, totalnie nie mam żadnej motywacji, a po powrocie ze szkoły śpię, potem lekcje ze szkoły + nauka czegoś do szkoły i znowu spanie.
Co robić? Kurs matemaksa? Nie wiem co ze sobą zrobić.
#licbaza #matura #matura2022 #matura2021 #liceum #szkola #techbaza #szkolasrednia #matematyka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61a939b3596226000a57c41c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Ja bym spróbował arkusze z poprzednich lat plus sprawdził tą rozpiskę działów Matemaksa. I musisz się zastanowić, czy potrafisz zrobić (a najlepiej po prostu zrobić) każdy typ zadania. Większość zadań jest dosyć mocno schematyczna, ale te schematy trzeba sobie wyrobić.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua