Aktywne Wpisy

gobi12 +361
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz
czerwonykomuch +10
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

Komentarz usunięty przez autora
Los dzieci był prawdziwie żmudny
Jan Paweł Pięćdziesiąty szósty,
na erekcję brał boosty