Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +33
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
@tesknilam_:
Komentarz usunięty przez autora
@Niggalke:
Co za #!$%@? metoda, jak miał bym pasażera co by mi powiedział abym skręcił w najbliższym możliwym miejscu to bym mu jebnął, to ma być pomoc w nawigowaniu?
Nie dość że sama jazda na polskich drogach to survival to dodatkowo
@tesknilam_: może. A ty nie powinnaś go posłuchać...
@mekong: Wydaje mi sie, ze po pierwsze, egzaminator byl #!$%@?, ze nic Ci nie odpowiedzial. Normalnie tylko przy jezdzie na wprost nic nie mowi. Po drugie, najbardziej skopala tutaj twoja szkola jazdy, ze ani razu tam nie byles. Jak dla mnie to podstawa podstaw objezdzic okolice WORDu. Moja szkola byla kiepska, ale okolice Wordu
Komentarz usunięty przez autora
Drugi raz mnie inny trep #!$%@?ł za wyprzedzenie tramwaju na przejściu dla pieszych, gdzie i ja i tramwaj ruszaliśmy i tramwaj miał swoje tory poza jezdnią.
Ogólnie egzaminatorzy w Łodzi to #!$%@? na maksa. Na moto zdałem za pierwszym razem jako pierwsza osoba tego dnia, gdzie kilkanaście