Aktywne Wpisy
Funcfotek +2
ZenujacaDoomerka +13
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
sorki za układ, mój telefon nie umie więcej poziomo xD
Jeszcze bardziej się zdziwi jak zobaczy że zarabia tam 3 x tyle co w Polsce
się chłopie pogubiłeś i piszesz co sam uważasz
oprócz tego poza polską są też inne kraje niż Niemcy, Norwegia i Szwajcaria, w których zarabia się podobnie
@TheOneEyedKing: Oj zdziwiłbyś się. Oczywiście, że Niemcy są bogatsi od Polaków i stać ich na więcej. Ale są regiony w Niemczech, że samochody niczym nie odbiegają od tych jeżdżących po Polsce. Ba, są nawet starsze.
Polecam zwiedzić wschodnie landy, czy Zagłębie Ruhry.
@ste3
Niemożliwe zagranicą więcej zarabiają, a w tvpis mowili, ze Polska to kraj dobrobytu :(
@Kouros
Bait 2/10 bo odpisuję, wiem, ze lepej porywnywac sie ze wschodem niz zachodem, ale uwierz mi, jak w Pl ktos zarabia bardzo duzo, to najczęściej na zachodzie zarabia kila razy wiecej. Zobacz służba zdrowia ile zarabia w Pl a ile w Niemczech