Aktywne Wpisy
Czy da się znaleźć a jeżeli tak to gdzie MONOGAMICZNEGO, więc wynaturzonego mężczyznę?
#przegryw #damskiprzegryw #niebieskiepaski #zwiazki
#przegryw #damskiprzegryw #niebieskiepaski #zwiazki
Graner +20
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ciekawe kiedy coś takiego ogarną plaskoziemcy, jacyś wyznawcy reptilian i inne oszołomy
#antyszczepionkowcy #neuropa #koronawirus #szury #zalesie
xD typie, ale fikołki. To WY szury covidiańskie robicie sobie testy. Ja nie zrobiłem ani jednego testu. Maseczkę założyłem raz na minutę, aby wykiwać covidian i dzięki temu, aby pozwolili mi chodzić bez niej w pewnym miejscu, a tak, nie zakładałem nigdy, nawet jak musiałem na komisariat jeździć składać zeznania w sprawie nienoszenia przeze mnie maseczki.
Oczywiście szczepionki też nie. Rękawiczek też nie... i cokolwiek tam sobie jeszcze wymyśliliście, też
1. Prowadziliśm dyskusję, w której byłeś orany i nagle (z braku argumentów) mnie zablokowałeś
2. Twoje zachowanie mnie poirytowało, więc zrobiłem o tym wpis, bo zachowałeś się jak dzieciak
3. Zacząłeś w nim spamować jakimś covidowym gównem, więc zacząłem ci kasować te wpisy
4. Łaskawie mnie odblokowałeś, ale miałem dalej frajdę z kasowania twoich wpisów aby cie
Ja dbam o zdrowie, a tacy jak Wy, sądzą, że magia w postaci szczepionek ich uratuje. Nie uratuje. Jedyną
Napisałeś, że szczepionki to magia, ja #!$%@? xD chłopski rozum w natarciu, normalnie jak baby ze wsi, jak cus nie widać to tego nie ma.
Szanuję tego antyszczepa z Austrii, który zachorował na covid, był
Chociaż od dzieciaka nie skorzystałem z publicznej służby zdrowia.
Magia, bo dla was to jest magia. Dla was szczepionka magicznie roztacza aurę ochronną po przyjęciu. A szczepionki mają gówno do gadania i nie mówię tylko o koronce. Ale, żeby takie rzeczy wiedzieć to trzeba się interesować czymś więcej
Zdecyduj czy bardziej boisz się szczepionki, bo covid to niegroźna choroba? Największym problemem pandemii jest to, że jest dużo chorych wymagających hospitalizacji i jest zagrożenie niewydolności służby zdrowia. Dlatego tak się promuje szczepienia, bo szczepienia radykalnie zmniejszają ryzyko ciężkiego przebiegu choroby.
Według mnie idealnym rozwiązaniem
Wierzysz za to w teorie spiskowe które mówią o tym, że szczepionki to jakieś zło bila gejca.
Można by tutaj zacytować tekst z Kapitana Bomby:
"Panie, jestem prostym chłopem, nie wierzę w kosmitów. Za to wierzę w zabobony i czary" #pdk ( ͡° ͜ʖ
@SpasticInk dla Ciebie też, bo zamknąłeś niby mordę, ale dalej plusujesz kolegę szura
Szczepionki to wiara nie nauka. Tutaj nie ma żadnej metody naukowej. Jest magiczny produkt, który wciska się ludziom na wiarę. I mówię tu o wszystkich szczepionkach. Ciężko to widać na starych, bo każda jedna (prócz ospy prawdziwej, bo to były jeszcze zamierzchłe czasy) została
Podziękuj ode mnie Twojej żonie za świetną pracę i pomoc ludziom w walce z covidem (づ•﹏•)づ
Czyli wszystkie te badania naukowe na świecie, cały świat nauki, WHO, wszystkie te choroby, które zostały wyeliminowane dzięki szczepionkom, to wszystko kłamstwo i spisek...
Ja #!$%@?, otworzyłeś mi oczy, dziękuję.
A Ty przeproś za swoją matematykę z dupy przynajmniej i podziękuj za moje zdjęcie z dedykacją. Chociaż kto wie, może to też spisek i nie było żadnego zdjęcia ani prawa
@GrammarNazi: nie warto się kopać z koniem. Zarówno jeden jak i drugi mają tak sprane berety, że jakakolwiek dyskusja jest z nimi nie możliwa,
No niby człowiek wie, że nie warto z nimi rozmawiać, a jednak się łudzi, że coś tam gdzieś zatrybi i może się jakieś ziarno zasieje, dzięki czemu taki człowiek się kiedyś ogarnie. Nie liczę na to, że przyznają mi rację, ale na to, że chociaż może z czasem dojdą do jakichś wniosków.
cukier zdrowy, cukier krzepi
azbest nie jest szkodliwy
papierosy są zdrowe, powinny je palić kobiety w ciąży
teraz mówi - szczepionki to same dobro... wbrew faktom.
Zgadnij jak nazywano ludzi, którzy mówili, że cukier jest niezdrowy? Że azbest szkodzi? Że papierosy powodują raka? Jak nazywano to wszystko teoriami spiskowymi. A wiesz, że dziś wiadomo, że firmy opłacały badania, pomimo tego, że dobrze wiedziały,
Zgadnij jak nazywano ludzi, którzy mówili, że cukier jest niezdrowy? Że azbest szkodzi? Że papierosy powodują raka? Jak nazywano to wszystko teoriami spiskowymi. A wiesz, że dziś wiadomo,
xD Co za fikołki. Nie. Nie zatriumfowała nauka i naukowcy, tylko Ci co negowali rzekomą naukę i naukowców. Gdyby nie walka ludzi, których, żyjąc wtedy nazywałbyś szurami to do dziś nic by nie wyszło na światło dzienne. To opór tych dzielnych ludzi, którzy nie łykali propagandowej papki sprawił, że dziś