Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1204
@marcel_pijak: @aksal89: największe k------o polskich dróg, sam jak parkowałem na styk to podkładałem rękę byle tylko nie dotknąć drugiego auta, a kiedyś siedzę w aucie i typ normalnie opiera swoje drzwi o moje. Jak go z------m to nadal nie widział w tym swojej winy. Ostatnio na furke poszła ceramika i myślałem nad przeparkowaniem na strzeżony, ale co z tego jak to nadal pod marketami jest najwięcej dzbanów
  • Odpowiedz
@rakujp: pracowałem swego czasu w firmie sąsiadującej z Urzędem Miasta, więc przemiał ludzi w okolicy był masakryczny. W ciągu niecałego roku dorobiłem się 6 wgnieceń (takich po 2-5cm) i dwóch obcierek zderzaków. Oczywiście żaden s------l się nie poczuł do odpowiedzialności ()
  • Odpowiedz
Kupujcie samochody na które was stać to nie będzie takich problemów :D Kolekcjonerskie trzyma się w garażu, a użytkowe ... no coż ;) Się używa.
  • Odpowiedz
@spinaczczio: Mój dobry kumpel, kupił kiedyś Alpinę z '83 roku. Piękna, bielutka, idealna, kute felgi, oczko w głowie. Przyturlał ją z Gdańska do Krakowa, postawił na parkingu. Następnego dnia idzie rano i co? Jeb, wgniecenie na 2 cm. Ludzie to ch***.

@lukasz_chalinski: A chleb kupuje u Braci :)
  • Odpowiedz
@marcel_pijak chleb u Braci najlepszy ( )

Prawda jest też że tam miejsca są jeszcze wg starej normy budowlanej bądź nawet bez niej, miejsca mają chyba 2,3 m szerokość albo mniej. Ale to prawda ludzie to niestety dzbany i ja wolę parkować najdalej od wejścia w markecie a potem zrobić sobie spacerek niż potem liczyć wgniotki bo Janusz z rodziną wpadli na szoping z Podlasia.
  • Odpowiedz
@aksal89: Przez ponad półtora roku musiałem zostawiać auto pod galerią handlową na 8 godzin dziennie. Zderzaki poobcierane z każdej strony, jeden bok cały przerysowany kluczem, wgniot nie liczę, w jedne drzwi ktoś tak p-----------ł że odpadł z centymetr lakieru xD Dobrze że to gruz za 1500 zł to mi go nie szkoda, ale ładnego strach zostawić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Kupujcie samochody na które was stać to nie będzie takich problemów :D

@luter: mam samochód warty mniej niż moja wypłata,niesamowicie w-----a mnie jak ktoś go obije, zanim zaczniesz dawać takie rady idź do pracy i zarob jakieś pieniądze
  • Odpowiedz
,niesamowicie w-----a

@Deska_o0: Szkoda swoich nerwów i emocji na jakieś przedmioty które i tak wylądują na złomie, tym bardziej, że nawet przy szczerych chęciach całego świata ochronienie ich jest praktycznie niemożliwe. Oczywiście to tylko moja opinia.
  • Odpowiedz