Wpis z mikrobloga

#gothic
Gothic 3 - Quest pack i content mod daje coś wymiernego do gry i warto się w to bawić czy to po prostu dowalenie jakichś fetchquestów i nowe bezużyteczne itemki?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bellissimo: Mod robiony przez gimbaze, na siłę próbujący przypodobnić G3 do G1 i G2. Jak grasz pierwszy raz to nie radze instalować. Jak grasz drugi to w sumie też.
  • Odpowiedz
@Tami: surowego przeszedłem z 3 razy, ale ktoś wrzucił dziś screen i musiałem zainstalować, wgrałem community patch i zastanawiam się czy warto te mody, ale sobie chyba odpuszczę
  • Odpowiedz
@Bellissimo: Tak jak kolega @Tami wyżej napisał. Mody stworzone przez ludzi, którzy nie mogli pogodzić się z tym, że G3 nie wygląda jak G1 i 2 + dochodzą do tego gimbusiarskie, nieme dialogi i dodatki z poprzednich części typu pancerze i bronie, które nijak pasują do klimatu G3. Ogólnie g---o do sześcianu
  • Odpowiedz
@Bellissimo: Według mnie daje co nie co jak się już zna trójkę na pamięć. Tak by rozgrywka nie była taka sama co podstawka. Fakt, że twórców czasami poniosła wyobraźnia i czuć nutkę żenady, ale myślę, że nie jest tak tragicznie.
  • Odpowiedz