Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +193
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz
Filippa +4
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz

@ecb: Lagarde: If we were to tighten monetary policy now, we would expect an impact in 18 months’ time. But our forecasts show inflation falling back by then.
We would cause unemployment and not have countered the current high inflation. I would find that wrong
2/3
Kurfa nie wierzyłem, ale oni naprawdę lecą na pełne r--------e waluty, już bez krycia się z tym. Chyba pora inwestować w szynkę konserwową I zapasy ryżu.
#nieruchomosci #gielda #ekonomia #inflacja #giniemy