Aktywne Wpisy

Umeraczyk +8
To już któraś z kolei noc gdy jestem tak wściekły, że spać nie mogę i nie mam jak dać upustu mojej frustracji

Adaslaw +1
Mireczki, jakie gotowe posiłki polecacie z #lidl lub #biedronka, w słoikach, puszkach lub opakowaniach plastikowych, że to się na szybko podgrzewa w mikrofali, na patelni, w garnku lub w piekarniku i w efekcie dostaje się smaczny i pożywny obiad na ciepło?
Nie umiem gotować, ale codziennie jestem głodny. Stąd moje pytanie.
Polecicie coś?
Macie swoje ulubione pozycje?
#pytaniedoeksperta #obiad #gotujzwykopem #
Nie umiem gotować, ale codziennie jestem głodny. Stąd moje pytanie.
Polecicie coś?
Macie swoje ulubione pozycje?
#pytaniedoeksperta #obiad #gotujzwykopem #

https://myanimelist.net/anime/21507/Soul_Eater_NOT
Soul Eater NOT!
Co się robi, gdy wydoiło się franczyzę już do cna, dosłownie do ostatniego jena? Robi się CGDCT, by na bazie nostalgia fix wydłubać z mieszka fanów jeszcze kilka monet. Produkt można zrobić prosto i tanio, bez przykładania się. W końcu nawet nie musi być dobry (zaczynam brzmieć jak redaktor VICE), ważne żeby logo marki na chwilę znów rozgrzało skamieniałe serca wielbicieli.
Soul Eater NOT jest dla oryginału mniej więcej tym samym co Manaria Friends dla Shingeki no Bahamut. Na ten drugi przyznam dałem się złapać, mając nadzieję, że dostanę chociaż odrobinę tego samego co wcześniej. Nie dostałem, ale przynajmniej było bardzo ładne.
A SEN? Tego prawie nie da rady oglądać, a w serce każdego fana zapewne musiał zostać wbity nóż. Pomijając już treść, która jest klasycznym cliche CGDCT bez absolutnie żadnego polotu - fajna, zadziorna, groteskowa kreska została zastąpiona generycznym moeblobem. Zmoeblobowane wersje powracających postaci aż proszą się by wyciągnąć strzelbę i skończyć ich cierpienie niczym konia ze złamaną nogą. To widać na ich twarzach.
Podsumowując - ten Soul Eater zdecydowanie NOT!
źródło: comment_1637943994uUNBtSperJFNFQAkx0mC4b.jpg
Pobierzźródło: comment_1637944729UnWOtOZmQpsg0l1DjotpHn.jpg
Pobierz