Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +412
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
WnukCebuli +869
Jak to pójdzie w świat to Julki wyprują sobie flaki na tiktoku xDDD
#zydkrecikorba #humorobrazkowy #heheszki #p0lka
#zydkrecikorba #humorobrazkowy #heheszki #p0lka
źródło: temp_file5689134673256955946
Pobierz

@comamtuwpisac: xD
Średni ten bait
Ps. Dzieci w zerówce uczą się pierwszych literek, a nie piszą i nie liczą jeszcze. Zerówka = 6 lat. No, chyba, że na etapie pięciolatka zakończyłeś faktycznie edukację.
"Ps. Dzieci w zerówce uczą się pierwszych literek, a nie piszą i nie liczą jeszcze. " - To ja byłem Einsteinem bo w ostatniej klasie przedszkola zaczytywałem się w Kaczorze Donaldzie i wydaje mi się że robiła tak większość
Zrozumiałeś umowę kredytową, gdy ją podpisywałeś?
Przy obecnej inflacji stopy powinny być przynajmniej 2x większe, myślałeś że zawsze będą bliskie zeru?
Ja nauczyłem się czytać mając 4 lata
@prosiaczek:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
"Przy obecnej inflacji stopy powinny być przynajmniej 2x większe, myślałeś że zawsze będą bliskie zeru?" - A kto odpowiada za Inflacje?
A wiesz, że stopy procentowe to nie tylko kredyty? Czy to też jest zaskoczenie dla Ciebie?
@comamtuwpisac: nie żebym bronił PiSu, ale covid też nie jest tutaj bez winy. Zresztą sztuczne trzymanie stóp na tak niskich
@pacmanek: Ja bardzo przepraszam, ale moje memy z nosaczami okazały się mieć większą skuteczność niż analizy wszystkich polskich banków publikowane w tym samym czasie przed wakacjami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"A wiesz, że stopy procentowe to nie tylko kredyty? Czy to też jest zaskoczenie dla Ciebie? " - Dlaczego usilnie staracie się zrobić z kredytobiorców debili? Tu odpowiedź jest oczywista ale pytanie jest tak skonstruowane by mnie ośmieszyć
"Jakie jest Twoje rozwiązanie tego problemu? Dalsze trzymanie zerowych stóp, żeby Ci przypadkiem rata nie wzrosła?" - No stary