@Ardenciara: Skoro myślisz, że twój poziom życia na zmywaku w USA by jakoś znacząco wzrósł to mało wiesz o tym kraju w dodatku wizy to jedynie turystyczne zostały zniesione rozumiem, że zamierzasz zostać tam na nielegalu?
@Ardenciara: no jak sobie wyobrażasz, że USA najwspanialszy kraj na świecie i na zmywaku 10x lepiej niż w Polsce to jesteś twój ojciec wcale mniej niż ty świadomy nie jest
no jak sobie wyobrażasz, że USA najwspanialszy kraj na świecie i na zmywaku 10x lepiej niż w Polsce
@m1kax: nie wyobrażam tak sobie tego, po prostu mieszkanie z chłopakiem + spokój po 8h pracy jest duzo lepsze niż praca w januszeksie i mieszkanie z toksycznymi starymi bo większość wypłaty bym wydawał w polsce na wynajem
@programista15cm: nigdy go nie pytałem o zdanie, powiedziałem mu co się wydarzy a ten pomyślał że jest dla mnie autorytetem i mi odradzi bo na pewno się go posłucham nagle
@Ardenciara: Podświadomie pewnie zdaje sobie sprawę, że sam mocno z----ł ale dotychczas te wątpliwości pozostawały niewyartykułowane - swoją decyzją możesz rozgrzebać te rany. Ja tam, bez wahania bym powiedział:
@Ardenciara: słuchaj się ojca, kto w ogóle w 2021 jeszcze myśli o zamieszkaniu w tym gównianym kraju XD jest tyle fajnych państw do emigracji - norwegia, irlandia itp, a w usa to bez pieniędzy i znajomości będziesz miał gorzej jak w tej polsce. Stany to nie kraj pokroju krajów EU gdzie po prostu jedziesz i dobrze żyjesz
Komentarz usunięty przez moderatora
@m1kax: nie wyobrażam tak sobie tego, po prostu mieszkanie z chłopakiem + spokój po 8h pracy jest duzo lepsze niż praca w januszeksie i mieszkanie z toksycznymi starymi bo większość wypłaty bym wydawał w polsce na wynajem
@Ardenciara:
@Ardenciara: to skad on o tym wszystkim wie? Po co ten caly trolling
@programista15cm:
Może stąd