Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +199
Maurelius +372
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
ŁÓDZKI WAŁ ŚWIATEŁ ❗❗
Pełne dane odnośnie światełek w Park Źródliska ;
20 milionów na tyle opiewa umowa.
280 zł płaci firma dziennie za wynajęcie parku.
Za prąd wykorzystany płacimy my mieszkańcy
Umowa na 3 lata
Z roku na rok koszty i bilety będą droższe
Zyski, jeżeli będą to najpierw otrzyma je firma Multidekor.
Brak parkingu
Wydane pieniądze na reklamy w 7 miastach ( w tym banery reklamowe )
Co najważniejsze; Łodzian jest 660 tysięcy, a żeby chociaż koszty się zwróciły trzeba sprzedać 400 tysięcy biletów !!
Także drodzy łodzianie, biegnijcie do parku na światełka, żeby większych strat nie było !!!
Dane dzięki Martyna Urbańczyk
Zdjęcie Adam Pustelnik
#lodz #festiwalswiatla
NIE MA PARKINGU!
@sargento: No ale nie masz samochodu więc ten problem Ciebie nie dotyczy¯\_(ツ)_/¯ Nie posiadając samochodu i jak mniemam również uprawnień nie masz punktu odniesienia i naprawdę nie wiem w jakim celu komentujesz pewne rzeczy. Wygodne miejsce do stanięcia autem jest niezwykle istotne i często warunkuje to czy skorzystam
To że cała atrakcją to wal jedna sprawa. Ale ja bym zmienil punkt
"brak parkingu" na "brak straży miejskiej n-------------j mandaty parkującym na trawniku"
@skeeto666
Nie jestem zdziwony, że to wal. W tym miescie to 3/4 rzwczy jest tak robione
@assurin: szkoda ze nie 4/3
Elzera to mają jednak gnojowicę zamiast mózgów.
@skeeto666: no ale przyznaj, że to brak parkingu tak was rozjuszył ;) sami jesteście sobie winni, że tak was postrzegają.
@skeeto666: Parkingów jest mnóstwo w okolicy.