Aktywne Wpisy

Ukiss +63
Z pozoru proste polecenie wywołało niemałe zamieszanie – zdezorientowani byli nie tylko uczniowie, ale również ich rodzice oraz tysiące internautów. W podręczniku czytamy: „Odczytaj godziny na zegarach. Wskaż ten, który nie pasuje do pozostałych, i go przekreśl.” Która odpowiedź jest prawidłowa? W sieci nie brakuje domysłów i teorii – od logicznych po całkiem absurdalne.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #szkola
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #szkola
źródło: Zadanie dla 8-latków
Pobierz
SzycheU +67
Kilka godzin temu wrzuciłem zdjęcie opuszczonego kościoła we wsi Brzeźnica (https://wykop.pl/wpis/81708769/opuszczony-kosciol-w-opuszczonej-wsi-brzeznica-pol), teraz jestem już w domu więc wrzucam pełną fotorelację bo wpis o wyjeździe wywołał zainteresowanie grupy osób (⌒(oo)⌒)
Brzeźnica– wyludniona wieś w Polsce położona w województwie zachodniopomorskim, w powiecie łobeskim. Lokalizację można podać bo przez wieś przechodzi trasa rowerowa, to swego rodzaju atrakcja regionu.
W całej wsi ostało się raptem kilka domów. Główną ciekawostką jest
Brzeźnica– wyludniona wieś w Polsce położona w województwie zachodniopomorskim, w powiecie łobeskim. Lokalizację można podać bo przez wieś przechodzi trasa rowerowa, to swego rodzaju atrakcja regionu.
W całej wsi ostało się raptem kilka domów. Główną ciekawostką jest
źródło: brzeznica
Pobierz

źródło: comment_16373110098mCGdqp4TR5BXMMj8bIuPz.jpg
Pobierzźródło: comment_1637315280re7EarJjxDtuEQGsZ1iqkn.jpg
PobierzA OP uznał komentarz losowego wykopka za rzetelne źródło informacji XD
Komentarz usunięty przez autora
Długo nie musiałem szukać
Komentarz usunięty przez autora
2021: jakiś wykopek robi mema z jej zdjęcia z tekstem o przyjmowaniu imigrantów, który ma być ironią nawiązującą do tej aborcji
also 2021: inny wykopek bierze tego mema za prawdę, bierze to samo zdjęcie i wstawia oba teksty jako prawdziwe wypowiedzi Przybysz, a potem się oburza, że jest proszony o źródło
wykop w całej swojej okazałości xD
Uwielbiam takich ludzi co myślą, że człowiek niema zmiennego zdania. Jeszcze po kilku latach.
K---a jakby tak było to ja w wieku 23 lat chodziłbym dalej do pracy w dresie.