Wpis z mikrobloga

@crazy_frog: "chyba wychodzi, że ja, nie jestem pewny" - Penisista jak zwykle w swoim mniemaniu niewinny

a w ogóle to było coś na live o tej zamiance? Wika wydawała się być "na tak" już w kuchni jak z Milem rozmawiała, to Miłosz miał wątpliwości
  • Odpowiedz
@crazy_frog: co ten Ciposz pieprzy?wcześniej gadał,że jedyna rzecz,jakiej żałuje w hotelu,to że wywalił wiki, i że napuszczał na nią starą gwardię.to ile leszcz tych jedynych rzeczy będzie jeszcze żałował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kartelling: no Wika chciala ale Loniak i Sara napuscili ja ze po co ryzykowac, potem Inga jej beczala ze ona chce zostac, chce dostac szanse i w sumie stwierdzila ze nie po to wracala z Milym zeby teraz sie zamieniac. Dla mnie jest to wina ich wszystkich bo nakrecili sie wzajemnie.
  • Odpowiedz
@bubba222: ten knujący kmiot prawdę to przez pomyłkę powie, konfabuluje na metry tak że sam już nie wie co jest prawdą a co fałszem w jego zachowaniu, serio
@mystery_26: pewnie masz rację ,chociaż ja stawiam że to kolejna osłona przed tym co powiedzą widzowie, na zasadzie chyba ja ale nie ja jestem winny
  • Odpowiedz
@bubba222: ma absolutnie dobrą pamięć ,bo to co mu pasi to pamięta z detalami włącznie co mu nie wygodne, a tego co dotyczy jego wredoty to też pamięta, ale kręci tak że wychodzi że to ,,raczej'' nie on, siebie uwielbia i wybiela, no menda pospolita
  • Odpowiedz
@crazy_frog: nie wiem ,nawet mi nie o to w tej chwili chodzi, słyszysz co na Live pierdzieli?dyplomata kuźwa spalonego kraju, potem znowu wyjdzie że on chciał ale po rozmowie z Wiki wyszło jak wyszło, kuźwa ona ma naprawdę przerąbane i do tego trafia na gój za gnojem tam
  • Odpowiedz
@Menow: bo zaczadził się pewnie własnym gnojem, dotarło że pokazują takie ,,fałszywe'' ustawki na Live, a nie jak źygał na WIki alko ciul,bo tego się bał najbardziej, bo co widzowie powiedzą
  • Odpowiedz