Wpis z mikrobloga

Zaczynam się bawić w tuning XD Macie też problem że wam nie wyświetla pełnych opisów części? Np. jaka to skrzynia to muszę zgadywać xD dodatkowo najtrudniej mi właśnie dopasować ilość przełożeń w skrzyni - niby więcej to lepiej, ale jak robie autko w A to 10 i tak nigdy nie wykorzystam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #forzahorizon5
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amn1337: Przecież wystarczy poczekać ze 2-3 sekundy i tekst zaczyna się przewijać przy części?
I w jakim celu niby dokładasz dodatkowe przełożenia? Odwzorowujesz Szybkich i Wściekłych czy jak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fimke: Teraz poczekałem, to po jakichś 5 sekundach mi ruszyło, ale też się zorientowałem, że wystarczy kupić części i już się więcej wyświetla xD Więcej przełożeń to mi pokazuje lepszy start, ale te dane to chyba też nie zawsze są poprawne?
  • Odpowiedz
@amn1337: Na początku najlepiej tuningować samochodu zostając w początkowej klasie bądź jedną klasę do góry bo inaczej balans samochodu drastycznie się zmienia nie ruszając konwersji silnika czy też zmiany skrzyni na większą ilość przełożeń. Warto też pooglądać jakieś poradniki na yt żeby się zorientować za co jakaś część odpowiada.
  • Odpowiedz