Aktywne Wpisy

balticporter +14
Ja pitolę.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.
Człowiek rozmawia sobie normalnie z mamą i nagle pada, czy nie myśleliśmy ( ja z żoną) żeby podawać naszej córce (noworodek, 2,5 tygodnia) wody osłodzonej poza tym, że jest karmiona piersią. Ja na to, że nie słyszeliśmy by była taka potrzeba i ogólnie wszędzie piszą, że się tak nie robi. No to piłeczka odbita, że kiedy się dawało, żeby dziecko lepiej nawodnić, bo mleko to mleko, a woda to woda.

heremorie +127
#mecz
Ja czuję że żyje w jakimś matrixie.
My od lat gramy taką chujnie że to się w palę nie mieści. Nas klepie Mołdawia k---a. I nie dlatego że „nie ma już słabych drużyn w Europie”. Klepie nas bo nie potrafimy dwóch podań wymienić, nie biegamy, stoimy. I tak od lat. I tu powinny być od lat puste stadiony na tych meczach repry, powinno lecieć „j---ć PZPN”, powinna być beka
Ja czuję że żyje w jakimś matrixie.
My od lat gramy taką chujnie że to się w palę nie mieści. Nas klepie Mołdawia k---a. I nie dlatego że „nie ma już słabych drużyn w Europie”. Klepie nas bo nie potrafimy dwóch podań wymienić, nie biegamy, stoimy. I tak od lat. I tu powinny być od lat puste stadiony na tych meczach repry, powinno lecieć „j---ć PZPN”, powinna być beka

źródło: comment_1637226443BXJXnC53dExf6cj2nDiVpu.jpg
PobierzPrzestań porównywać średniowiecze do współczesności, bo nie ma co porównywać, to były zupełnie inne czasy.
Ty byś powiedział, ze nie.
źródło: comment_1637239248tNLUqCKrOWfvkcnqyCNEVb.jpg
Pobierz@Slasiu: W wielu stanach USA osoby transpłciowe, niebinerane oraz interseksualne otrzymują dodatkowe punkty rekrutacyjne na uniwersytety i politechniki. Możesz mieć gorszy wynik SAT, ale społeczno-kulturowe identyfikowanie się, np. jako m----n, będąc białym, nadrabia Ci te punkty.
Nie mam nic do społeczności LGBT+ dopóki nie wchodzi ona z brudnymi butami w sektor edukacji lub zatrudnienia i nagina profesjonalne standardy dla realizacji własnych celów.
źródło: comment_16372426346Tl43iUyRy9GwiTTxF1q6P.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@23kulpamens: Wieś, polska północna, druga połowa lat 90 - małemu qwarqq'owi sąsiadka do spółki z dwoma parobkami wmawiali że jeśli będe dalej jadł, pił i pisał lewą ręką, to zwyczajnie umrę, bo tacy ludzie nie żyją długo. Gdy moi starzy (napływowi z miasta) się o tym dowiedzili (bo próbowałem zmienić to której ręki używam i