Wpis z mikrobloga

@Teutonic_Reich: ale tak szczerze to po co? Niech idzie, serial nabierze nowych wątków, coś się zmieni. Co w chwili obecnej zostało do oglądania? Godzinne expose które nie różnią się niczym albo dziąsłowanie i peany o miłości do "Aś, Baś".
INB4 skoczy jakość bo struś się wyprowadzi. Ale chociaż pojawia się jakieś nowe okoliczności, miejsca, postacie - cokolwiek co spowoduje, że warto będzie chociaż na prędkości 1,5 obejrzeć co się tam
  • Odpowiedz
@Ularadarowiec: Sławek nigdy nie wypuści strusia, a przynajmniej póki knurzysko żyje. Zbyt dobrze na nich zarabia. Major sam sobie nie poradzi, jest nieporadny jak dziecko i nawet czytać nie umie, gdzie on mieszkanie czy pokój wynajmie? By mu dali umowę z wynajmem klitki za kilka tysięcy to by podpisał i by to płacił XD
  • Odpowiedz
@Teutonic_Reich: do Mońki wypuścił, a kilka kilometrów od knura nie wypuści? Bo spadną wyświetlenia jak knur będzie szturmował mieszkanie strusia, jego sąsiadów, administracji, odpowiedniej komendy miejskiej? Przecież to będzie początkowo żyła złota. Zazdrość Knura to obecnie generator sporej ilości wyświetleń, a spotęgowanie jej będzie tożsame z większymi dochodami.
Nieporadność Majora w niczym nie szkodzi. Pójdzie z nim Jacek czy inny łebek i pomoże mu ogarnąć. A to co będzie działo
  • Odpowiedz
@Ularadarowiec: Szczerze to mało mnie obchodzi co stanie się z uniwersum, czy będzie ciekawie czy nie, bo i tak od długiego czasu nie oglądam tego zbyt często, a to że wyświetlenia spadają, jest cenzura, powtarzalność i nuda to tylko wina sławka i jego redaktorków. Poza tym raz szczura sławek na dłużej puścił, ale to się nie powtórzy już, co najwyżej na krótkie wycieczki typu masowanie kolana w sylwestra za 4
  • Odpowiedz
Nie wiem co to zmienia - napisałem na początku tylko, że bezsensu pisać do właścicieli. Jak chce niech idzie, będzie coś nowego. Może ktoś mu załatwi i pomoże i będzie trochę nowego contentu.
  • Odpowiedz
Nieporadność Majora w niczym nie szkodzi. Pójdzie z nim Jacek czy inny łebek i pomoże mu ogarnąć. A to co będzie działo się dalej to tylko większe dochody bo ludzie będą ciekawi co się u niego dzieje

@Ularadarowiec: max tydzień i go wywalą jak nawciągany zacznie drzeć piz*ę do Boga na balkonie.
  • Odpowiedz