Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +133
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

INB4 skoczy jakość bo struś się wyprowadzi. Ale chociaż pojawia się jakieś nowe okoliczności, miejsca, postacie - cokolwiek co spowoduje, że warto będzie chociaż na prędkości 1,5 obejrzeć co się tam
Nieporadność Majora w niczym nie szkodzi. Pójdzie z nim Jacek czy inny łebek i pomoże mu ogarnąć. A to co będzie działo
@Ularadarowiec: Wypuscil, bo go oszukali, ze na 5 dni jedzie. Jakby od razu wiedzial, ze na stale(jasne hehe) to by byla dopiero jazda.
@Ularadarowiec: max tydzień i go wywalą jak nawciągany zacznie drzeć piz*ę do Boga na balkonie.
Przecież nie liczę, że wyprowadzi się na dłużej niż miesiąc ale zakładałem że jest to dla wszystkich oczywiste. Mój błąd.
* porażkę
* życie z odlezynowiczem
Z mordą w reklamówce nigdzie nie zagrzeje miejsca.