Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że są ludzie co mają #!$%@? na wszystko, w tym na higienę, dietę i inne.

Pójdzie taki na siłowinię i rośnie jak na bombie, bez diety. Ja macham ciężarami i #!$%@? z tego
Zrobi sobie taki selfie po obudzeniu się i wygląda super, ja muszę nie wiadomo jak pozować i #!$%@? z tego
Od gimnazjum był podrywany i ze związku wchodził w związek, a ja ciągle forever alone i tinder to pustki
Od dziecka super cera i ewentualnie pare krostek przy dojrzewaniu, a ja od 9 roku życia, trądzik do teraz (25 lat), uważam co jem, unikam stresu, dokładnie się myję, leczyłem się 2x u różnych dermatologów razem 3 lata brałem antybiotyki i kupe kasy na to poszło i #!$%@?, morda w pryszczach :/

Do tego bieda w chacie, aż piszczy, lepszej roboty znaleźć nie mogę, bo #!$%@? potrafię, a zanim się czegoś konkretnego nauczę to z 10 lat minie. Na #!$%@? jo żyja, jak wszystko co najgorsze u mnie. Moje życie to ciąge tryhardowanie, żeby choć trochę zbliżyć się do namiastki tego, co inni mają tak o, od razu, bo się urodzili i elo

#!$%@? to śmieszne przecież xD

To tak jakby ktoś dostawał 10k za to że żyje, a ja bym #!$%@?ł po 16h dziennie za najniższą krajową, którą bym musiał wybłagać od szefa janusza, a w dniu wypłaty, jeszcze zdarzałoby się co jakiś czas, że mnie okradną ze wszystkiego co mam xd

#przemyslenia #oswiadczenie #silownia #mirkokoksy #dermatologia #tradzik #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw
  • 27
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: prawda jest taka ze najlepiej rozwija jakas dyscyplina sportu, patrz lekkoatletyka, plywanie. Nie mowimy o pojsciu na basen na 1h 3x tydz, ale plywanie kilka h. Ogolnie jednak najlepiej chuba sylwetke w krotkim czasie rozwinie: sport walki+ dieta
  • Odpowiedz
@Xxonaxx: ale co rozwija? Wytrzymałość. Przecież wytrzymałość nie buduje ci sylwetki.
Sprinterzy co prawda mają trochę wiecej mięsa niż maratończycy, ale i tak siłownia/kalistenika zbuduje najlepszą sylwetkę (objętość, gęstość, masa)
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: jaki jest sens z pistych miesni. Sorry ale sie nie zgadam, mam kumlla co trenowal lekką amatorsko, bral udzial w zawodach szkolnych, sylwetka, szczer,e wiele ludzi z silki by mu pozazdroscili.
  • Odpowiedz