Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +248
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Pierwszy post dla tych którzy będą płakać nad tym że wołam po tagu #programowanie, a to dlatego że zależy mi głownie na waszej opinii, i sposób w jaki wy to robicie.
Sterowniki na płytach to starocie więc pobieram prosto z internetu.
i mam pytanie jak mam to zrobić?? dysk ssd ma 60gb po zainstalowaniu sterowników zostałem +-20gb więc więcej nie chcę tam pchać (może IDE?) bo podobno im mniej miejsca ma tym bardziej zamula. No i teraz tu mam problem czy robić kopie zapasowa dysku z systemem by pozniej wrazie czego przywracać czy instalować wszystko od nowa(40min).??
i druga sprawa programy instaluje na dysku d, i wszystko spoko dopóki nie zrobie formatu c bo gdy juz go zrobie żadna z aplikacji nie chce się uruchomić? da sie cos na to poradzić?
i ostatnie : jak utrzymywać komputer w czystości , i jak sprawić by był 100% wydajny?
Wysyłaj go często na spowiedź
Komentarz usunięty przez moderatora