Aktywne Wpisy

jmuhha +158
Co pamiętacie z Polski lat 2000 czego nie ma teraz?
źródło: 1000025952
Pobierz
Lolenson1888 +1486
Odkryto, że lekarz profesor z Katowic przychodził do pracy na niecałe półtorej godziny i spieprzał xD
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
źródło: image_picker_A1900E25-6C7C-4469-8085-7BE7F778A4CE-32918-00000A198226A93B
Pobierz

Pierwszy post dla tych którzy będą płakać nad tym że wołam po tagu #programowanie, a to dlatego że zależy mi głownie na waszej opinii, i sposób w jaki wy to robicie.
Sterowniki na płytach to starocie więc pobieram prosto z internetu.
i mam pytanie jak mam to zrobić?? dysk ssd ma 60gb po zainstalowaniu sterowników zostałem +-20gb więc więcej nie chcę tam pchać (może IDE?) bo podobno im mniej miejsca ma tym bardziej zamula. No i teraz tu mam problem czy robić kopie zapasowa dysku z systemem by pozniej wrazie czego przywracać czy instalować wszystko od nowa(40min).??
i druga sprawa programy instaluje na dysku d, i wszystko spoko dopóki nie zrobie formatu c bo gdy juz go zrobie żadna z aplikacji nie chce się uruchomić? da sie cos na to poradzić?
i ostatnie : jak utrzymywać komputer w czystości , i jak sprawić by był 100% wydajny?
Wysyłaj go często na spowiedź
Komentarz usunięty przez moderatora