Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Jak radzić sobie ze współżyciem w związku z dziewczyną o dziwnej urodzie? Ⓘ
Mam takie dziwne pytanie. Załóżmy, że jesteście w związku z dziewczyną, która ma ,,twarz ojca''. Wiecie o co chodzi. Jak radzicie sobie wtedy ze współżyciem?
#zwiazki #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Mam takie dziwne pytanie. Załóżmy, że jesteście w związku z dziewczyną, która ma ,,twarz ojca''. Wiecie o co chodzi. Jak radzicie sobie wtedy ze współżyciem?
#zwiazki #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

DystryktPrawdy +88
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: temp_file1594020809884521924
Pobierz

źródło: comment_1636803705mo1CF9jfF96cOcHe8qjwRj.jpg
Pobierz@Niemamwiedzy: i tutaj jest właśnie problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
czy naprawde pluja Polakom do ryja?
Ogólnie bardzo ciekawy temat, sama "zbieżność" nazwisk bardzo interesująca, jak wyżej mirek wrzucał nazwisko w Polsce nie jest jakoś szczególnie popularne a osoba jest w tej samej miejscowości. Nawet jeśli nie jest to tego obajtka od Orlenu to nie ma szans, że to nie jakaś rodzina dalsza lub bliższa.
Co do samej budowy temat jest już nagłośniony i na pewno pójdzie to do jakiejś innej firmy, chociaż
źródło: comment_1636830979jYeU9iEyvUmwSTq0kykWrC.jpg
Pobierzźródło: comment_1636831737UhadQJFii8szUH3lECkLSa.jpg
Pobierzźródło: comment_1636831635bWWXxyIAGCVWvF4PCFVRtL.jpg
Pobierz@R2D2_z_Sosnowca: przyznam Ci rację jeśli podasz jeden wiarygodny fakt (poza możliwą zbieżnością nazwisk i terminów) o tym że firma DAN-BRUK będzie budowała mur.
Możesz podać jakiegoś linka gdzie prostujesz jakieś pisowskie fejki?
Przecież w komentarzach pod śmiesznym obrazkiem piszą mireczki, że nie chodzi o tego Obajtka. Tak że zesrałeś się pod śmiesznym obrazkiem bez sensu.
@Shatter: przecież wyjaśniałem typowi, że napisał. Chyba czegoś nie zrozumiałeś¯\_(ツ)_/¯