Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że

Lewusx +62
Zawody kulturystyczne Sopot 2025.
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)
źródło: IMG_7280
Pobierz

![Paryż aktualnie.Nie zobaczysz tego w broszurach turystycznych[PL_SUB]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f6f2d9e88c88be146a877fae90b0172ffe79e8e2cada271ed2d904c132833fcd,q80.jpg)

To akurat wiele nie mowi. Jak bylem studenciakiem to kiedys panna sama sie pchala na boltza jak zgonowalem przy niej xD
N-ta impreza i wszystko się powtarza ciągle. Ja mam z tego taką bekę wewnętrznie za każdym razem jak widzę zdesperowane gold diggerki, próbujące złapać gościa bo ma hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)
~ Talleyrand
@juzwos:
@Banek5000: Pewnie nie, ale może skoro nie reagowała to myślał, że nie ma nic przeciwko. Zasadniczo na tym polega całe to molestowanie - na jasnym postawieniu granic, co można a czego nie można. Jeśli ktoś wie, że przekracza granicę i nie przestaje to to jest molestowanie. A jak ona nie mówi ani w żaden sposób nie pokazuje, że jej źle to w
źródło: comment_1636749208m8dhM9vLgiRsRdoWuVtK5R.jpg
Pobierz