Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +300
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +1
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

@Jeffrey_M: Co zrównoważyć? Ubytek masy? Zdolność przetwarzania CO2? Ilość produkowanego tlenu?
@Wilmuch: ciebie mi żal, tak szczerze mówiąc.
@Nikita_Mazepin: a to też.
i bądź pewien, że to będzie grzane w kolejnych serwisach.
media, ich mać. dramat. :/
@Jeffrey_M: Jeśli chodzi o masę to tak.
u mnie w mieście była akcja usuwanie takich drzew, było oburzenie mieszkańców, że przecież piękne, stare i solidne drzew, nie ruszajcie ich, po ścięciu okazały się martwe i puste w środku
Tak samo jak drzewa nie potrzebują wnętrza pnia do życia tylko do podtrzymywania samych siebie a to co jest żywe to kilka milimetrów pod korą i igły/liście. A iglaste z natury nie chorują tak często albo same się przewracają grubo przed
@dos_badass: po pierwsze dla świerka 85 lat to jak dla człowieka 20lat.
Po drugie rocznie wycina się w naszym kraju miliony jeśli nie dziesiątki milionów drzew w różnym wieku.
Po trzecie sadzi się kilka miliardów drzew rocznie.
Więc nie wiem o co Tobie chodzi.