Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LlamaRzr: @CralencSeedorf: Staram się nie czytać recenzji żeby się nie uprzedzać ani hype`ować przed oglądaniem. Szczerze mówiąc na pierwszy rzut oka ten tytuł wyglądał przyzwoicie, myślałem że to będzie taki mocniejszy średniak xDDD Ja tego szajsu nie wybieram specjalnie( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kinasato: Wspaniała recenzja. Szanują za to, że wzbijasz się na wyżyny językowe pisząc o bajkach, bo to naprawdę dobrze się czyta.

Nie myślałeś nad robieniem czegoś w formie wideo/audio? Patrząc na to ile słabych rzeczy obejrzałeś (kiedyś chyba patrzyłem na Twojego MALa to połowa to są jakieś OVA XD) to mógłbyś zrobić "Masochistę" na wzór Mietczyńskiego, tylko że z anime.
  • Odpowiedz
@young_fifi: co jakiś czas ktoś rzuca we mnie takim pomysłem, zwłaszcza że w sumie jakby co to mam nielimitowany dostęp do profesjonalnego studia nagraniowego. No ale jak sobie pomyślę, że trzeba przygotować skrypt nagrania, nakręcić to, pociąć, obrobić, dorzucić grafiki etc., to mi się zdecydowanie odechciewa. Brzmi jak dodatkowa praca na pół etatu, dobry temat dla jakiegoś młodzika co chciałby się wybić i zostać jutuberem. A ja sobie obejrzę, wyrzygam
  • Odpowiedz
co jakiś czas ktoś rzuca we mnie takim pomysłem

@kinasato: Bo masz lekkie piuro i dobrze się to czyta, więc nie dziwne.

tl;dr Zacząłem pisać i mi co chwilę nowe wątki do głowy przychodziły
  • Odpowiedz