Aktywne Wpisy

krucjan +525
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
luke-dolla7 +296
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
źródło: temp_file1818932681366771221
Pobierz

xD
#polska
źródło: comment_16366035525gMrhwioEMXypRdgW0B8cU.jpg
Pobierz@Radiativ: No wiesz moze jak sie ma 15 lat to 240 zl to duzo kasy, ale bedac doroslym wystawac pol dnia by zarobic nieco ponad 200 zl to takimsredni biznes bym powiedzial.
@Radiativ: Ale wiesz ze w NBP nikt Ci nie sprzda 100 sztuk, sa lmity https://www.nbp.pl/akty_prawne/regulacje_prawne/files/uchwala_zarzad_nbp_2009_10_26.pdf
Ci co maja po 100 sztuk to juz lepsi kombinatorzy a nie Ci co sie awanturuja o miejsce w kolejce.
@pure_function: Dużo by mówić. Wszyscy wiedzą co było w Gruzji, dlaczego Smoleńsk miałby być wyjątkiem tak jak wyżej pisała @lewc_rain_zuk:.
co najwyzej pokazuje, ze kaczynski byl glupim aroganckim bucem, nie morderca. chyba nie bedziesz bronil karkolomnej tezy, ze kaczynski to takze samobojca i psychopata, ktory postanowil zabic swoja zone.
oprawca, napastnik, terrorysta, oprych, degenerat, zwyrodnialec, zbrodniarz, chuligan, bandyta, mafioso, rzeźnik, nożownik, ludobójca, bandzior, kryminalista, rezun, zbir, zbójca, zbójnik, łajdak, łotr, zbój, zabójca, arcyłotr, rzezimieszek, siepacz, gangster, przestępca, skrytobójca, złoczyńca,
https://synonim.net/inaczej-morderca
co do Marii Kaczyńskiej - jej mi akurat jest bardzo szkoda. Brakuje takiej pierwszej damy ''z jajami'' teraz co ma conieco do