Wpis z mikrobloga

@r333m4k444: No wlasnie nie. Ja propozycje pracy w DE dostalem, gdy jeszcze tu nie mieszkalem. Jako fachowcowi z jezykiem poszlo mi gladko, tym bardziej, ze jako Slazak jestem ponoc ukryta opcja niemiecka. Pan Ahmed pojawil sie tu nie wiem skad, stac go bylo tylko na te robote za 450€ (a znajac zycie juz tam nie robi). No i ja mam #!$%@? mozliwosci osiasc gdziekolwiek. Pan Ahmed to moze jedynie pobawic sie
@richard73p Tak gwoli statystyk, imigrantów w Niemczech jest 20-26% z czego większość to ludzie z Europy nie licząc Turcji, w miażdżącej większości oczywiście Polacy ( ͡° ʖ̯ ͡°) niemal równie tyle co Polaków, jest turków, którzy są różni, raczej porządni i cywilizowani, a jakieś dosłownie araby i inni to naprawdę jakieś względnie niewielkie liczby
@gefallenerubermensch: Nie wnikam w liczby, ale w swojej naiwnosci uwazam, ze nie wpasowuje sie w definicje imigranta. Zylem gdzies, teraz zyje i zarabiam tu. A na starosc planujemy przeniesc sie do cieplych krajow. Turki czy inni podobni, maja juz w planach pelne osiedlenie
tak tak, szkoda że mniejszości arabskiej w krajach zachodu jest jakieś 5-8% procent, tylko po prostu są bardziej widoczni niż biali

@Alakecz: i ruchają się jak króli, a tymczasem biali europejczycy mają ledwie jedno dziecko na parę... W długiej perspektywie ciapaki nas zaleją i pozdro z fartem, miejmy nadzieję, że do tego czasu zasymilują się do cywilizacji.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ranger: otóż kolejna nieprawda. Pierwsze pokolenia jak dotarły do Europy to miały dużo dzieci, bo przyzwyczajeni do dużej śmiertelności noworodków czuli potrzebę robienia wielu. Natomiast już 2 pokolenie, a 3 to w ogóle europeizuje się i płodzi podobną ilość dzieci co europejski. Jedyne co jest potrzebne to szybkie asymilowanie migrantów.