Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szymonv8: niby jest, na poczatku jak do zimnej beczki mieli wchodzic to to samo bylo, ona chyba nie weszla. Teoretycznie moge ją zrozumiec bo zimno juz chyba bylo jak to nagrywali + lodowata woda i choroba gotowa a kto normalny chce goraczkowac.. mozna tez dostac szoku termicznego, moze byc zatrzymanie akcjibserca itd no nie jest to najlepszy challenge.. ja do wanny z lodem przykladowo bym nie wszedl bo balbym sie
  • Odpowiedz
@Szymonv8: niby jest, na poczatku jak do zimnej beczki mieli wchodzic to to samo bylo, ona chyba nie weszla. Teoretycznie moge ją zrozumiec bo zimno juz chyba bylo jak to nagrywali + lodowata woda i choroba gotowa a kto normalny chce goraczkowac.. mozna tez dostac szoku termicznego, moze byc zatrzymanie akcjibserca itd no nie jest to najlepszy challenge.. ja do wanny z lodem przykladowo bym nie wszedl bo balbym sie
  • Odpowiedz
@na100pomyslow1wypali: jestem 28 latkiem z wysokim cisnieniem wlasnie xD ale to z lenistwa bo malo sie ruszam a jestem szczuply.. takze zalecenie sport ktorego nie chce mi sie uprawiac
( ͡° ͜ʖ ͡°)
woec nie wiem czy w moim stanie to byloby bezpieczne xd
  • Odpowiedz