Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +60
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +65
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Jeśli chcesz być wołany na stałe, zaplusuj ten post
RUNDA TRZECIA 1/16
Przypominam - w miarę możliwości głosujemy na najładniejszy herb, a nie na to, który klub bardziej lubimy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzień dobry. Mamy trzecią rundę, która podobnie jak poprzednia zaczyna się od herbu Pogoni Szczecin. Rywalem herb Resovii. W poprzednich rundach oba radziły sobie bardzo dobrze, więc chyba brak faworyta. Zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Głosowanie zostanie zamknięte ok. godz. 23:00 w ciągu dwóch dni od opublikowania posta.
[Arkusz z wynikami]( https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSCnXvgV-CLmcTHHpmHwoADf2830BGW3hxxL9Dh9akuhRCSGEQ_r9usfrAEzNLbMxWw8N932lztbKkV/pubhtml)
#ankieta #pilkanozna #herbyklubow #mecz #ekstraklasa
Który herb bardziej Ci się podoba?
@jascen, @Krzychu92, @SaveznaRepublikaJugoslavija, @Takk, @duluke, @pu100stan, @FotDK, @susyko, @high_hopes, @sandaczyk, @qstosh, @thority, @erebeuzet, @okretowy_sanitariat, @Bdzigost, @Konrad_MB, @Bartoni, @Szotty, @Tuppence_Beresford, @Zi3L0nk4, @XkemotX, @Forrtis, @Leotard00, @
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@heavyduty: Ty widziałeś kiedyś kurczaka?
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol lubie Pogoń Szczecin ale ich herb nie powinien wygrać. I nie mowie tego ze względu że kibicuje Resovii xD
@heavyduty: Patrzząc po ilości głosów to większość tagu się z tobą nie zgadza