Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 70
#bialorus ja dostanę głodową emeryturę mimo iż od 18 roku pracuje legalnie a taki ciapak wystarczy że przekroczy granicę i dostanie pieniądze za darmo dzięki czemu moja emerytura wyniesie 200zl xD lewactwo to stan umysłu że ich chce przyjąć
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@susuke15: jak nie masz na jedzenie to mozesz sie zglosic do mopsu i też dostaniesz za darmo, zresztą nie rozumiem jak według ciebie przekazanie "ciapakowi" jedzenia wartego pare groszy jest powiazane z tym że dostaniejsz 200 zł emerytury
  • Odpowiedz
@susuke15: ale ty rozumiesz ze takie sprawy to są jakies grosze w skali calego panstwa? A ty dostaniesz marna emeryture bo pracujesz pewnie w fabryce gównolitu albo u janusza za najznisza krajowa i obwiniasz za to innych
  • Odpowiedz
Kretynom nie przetłumaczysz. Dla nich liczy się to że są na haju dopaminowym bo "są dobrzy".

@hawat: A ci wszyscy cwaniacy z tych gównianych krajów traktują takich "dobrych" jak frajerów i za cel mają tylko jedno - z-----ć im ich bogactwo.
  • Odpowiedz
  • 0
@OddajButa123 Według artykułów koszt utrzymania jednego imigranta w 2015 oscylowal w granicy 10k-15k. Jeżeli dobrze liczę to 5000 takich imigrantow to okolice jednego Sasina. Ziemniaczany Książe na Białorusi może nam tyle zagwarantować według doniesień w mniej więcej tydzień. Powiedz mi czy to są te grosze w skali kraju? PAMIĘTAJ, że do obliczeń użyte zostały ceny z 2015 roku ;)
  • Odpowiedz
via otwarty_wykop_mobilny_v2
  • 0
@susuke15: oni mogą umrzeć, ale c--j z tym, bo ty chcesz kasę.

Ja też żyję w tym kraju, płacę podatki i to duże większe od ciebie i po tysiąckroć wolałbym, żeby dawano jedzenie i schronienie potrzebującym, niż kasę odpadom społecznym bez empatii.

Kretynom nie przetłumaczysz. Dla nich liczy się to że są na haju dopaminowym bo "są dobrzy".

@hawat: psychopatia to zaburzenie, więc nie używaj swojego ograniczenia do
  • Odpowiedz