Wpis z mikrobloga

Okres transferowy w pełni, więc pora na newsa od #mirekzuzlowiec
W sezonie 2022 pojadę w barwach AKŻ Spartanie Wrocław (òóˇ)

Plany są ambitne, będzie duużo więcej żużla i wrzutek na tag niż w obecnym sezonie!
Wisienką na torcie mają być akcje charytatywne, by z tego mojego kręcenia w lewo wynikało coś więcej niż przepalony metanol.

PS. Szykuję również nowy kombinezon, jeśli jakaś firma chciałaby się na nim zareklamować i tym samym pomóc mi w przygotowaniach do sezonu to proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczny.

PPS. A może jest jakiś lokalny mirek, który chciałby od czasu do czasu pomóc mi na treningu? Jedyne wymagania to pozytywne nastawienie, całą resztę objaśnię już na treningu. Myślę, że jest to fajna opcja zobaczenia żużla z nieco innej perspektywy niż na trybunach i poznania fajnych ludzi kochających speedway ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz tylko zmotywować się do jakiegokolwiek treningu zimą :D
Pozdro!
Marcin

#zuzel
cinek687 - Okres transferowy w pełni, więc pora na newsa od #mirekzuzlowiec
W sezoni...

źródło: comment_1636294862j5aE8CDqDlRryDyqWvxb0a.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cinek687: one lataja na metanolu? :O laikowe pytanie ale nigdy nie zagłębiałem się w żużel. Jesli masz chęć, podasz jakieś specyfikacje silnika?
  • Odpowiedz
@RS64B: Tak jest, bardzo ekologiczne jednostki :)

Silnik motocykla żużlowego to jednocylindrowa, czterosuwowa jednostka o pojemności do 500 ccm. Dobrze wyregulowany osiąga moc rzędu 70 KM – 75 KM rozkręcając się do 11 000 obr./min. Motocykl przyspiesza do 100 km/h w czasie ok 3 sekund a spalanie sięga 100 l/100 km.
  • Odpowiedz
Jeszcze mogę zrozumieć, że ktoś lubi sobie jeździć w kółko po żużlu, ale jak to można chcieć oglądać - nigdy tego nie zrozumiem.
  • Odpowiedz
Łoo Panie, a gdzie Ty masz te treningi? Bo na Olimpijski to chyba nie wpuszczają?
Na trybunach nie raz, nie dwa już zasiadałem, co nieco wiem, ale bardziej od strony kibicowania :D
Pozytywnego nastawienia u mnie nie brak, gorzej z czasem. Chociaż niedługo robotę zmieniam i inaczej sobie wszystko zorganizuję, więc może się przydam ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
I pamiętaj - metanol lej tylko do motocykla (
  • Odpowiedz