Aktywne Wpisy

Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
#gotujzwykopem
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
źródło: 1000026040
Pobierz

To żeby odpalic na tym oculus takie gta ktore reklamowali
Powiedzmy na przykładzie innych gier.
Jak mocnego PC trzeba sie spodziewać?
Ja dopiero tak wpadłem na zainteresowanie tym po konferencji i filmikach z różnych gier
Sam zreszta probowalem u znajomego ale tych gogli do playstation i ciekawi mnie czy taki oculus to przy okazji trzeba miec PC za 15k? Bo sam oculus to widze cenowo spoko tylko żeby odpalic cos na tym.
Jeśli coś jest na Rifta albo SteamVR to wtedy głównie zależy od gry. Takie No Man's Sky potrafi zarżnąć high-endowe maszyny, a w taką np. Arizona Sunshine spokojnie gram na 1050Ti.
Ogólnie poleca się raczej coś xx70 lub wyżej.
Wlasnie na yt ogladam i widze, ze nic nie trzeba tylko oculus.
Jest kilka opcji
PC i kupujesz na steamie
pc i piracisz gry
Quest i kupujesz
quest i piracisz
do wyboru do koloru :D