Wpis z mikrobloga

jednej strony "wg mnie" zajebista decyzja . . . ale mam wrażenie, ze oni nie wiedzą co robić

@michaelpol90: przede wszystkim jawnie kłamią. Nie chcą wprowadzać obostrzeń bo się ludzie oburza, więc tłumaczą to "Zachodem". A jakby ogarnęli statystki to by widzieli, że właśnie we Francji czy w Niemczech te statystyki zakażen maleją po obostrzeniach

https://twitter.com/HalikRafa/status/1456583735328051203?s=20
salvadorwdali - > jednej strony "wg mnie" zajebista decyzja . . . ale mam wrażenie, z...

źródło: comment_1636116168UR9FJc16fgO9aDTx8RSO68.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@salvador_w_dali: No ale obostrzenia byly po to zeby przeczekac do szczepionki. Teraz kazdy kto mogl sie zaszczepic to to zrobil, wiec po co?

@Atx0937: po to, że połowa się nie zaszczepiła i dalej grozi nam zablokowanie służby zdrowia. Przy czym ja nie jestem za tym, by robić obostrzenia tylko po to by je wprowadzić.

Ich zadaniem jest niedoprowadzenie do tego, by szpitale zostały zablokowane. Skoro połowa się zaszczepiła,
  • Odpowiedz
@salvador_w_dali: No i niech sie zawali, ten polski ciemny narod nie zasluguje na standardy europejskie :) Byl rok na szczepienia, ja mam teraz tracic na tym finansowo + byc zamkniety w domu bo polowa spoleczenstwa jest nieodppwiedzialna? Wiem ze to okrutne, ale ja juz nie mam sily na ten cyrk
  • Odpowiedz
@salvador_w_dali: Nie ma to jak popierać niezwykle inwazyjne i zaburzające porządek społeczny rozwiązanie, bo dopatrzyło się jakiejś zależności na jakims wykresie. Nie ma żadnych dowodów na skuteczność paszportów covidowych, koniec tematu
  • Odpowiedz