Aktywne Wpisy

Vulnus +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

zamiast otrzymać jedną odpowiedz: "to będzie niebezpieczne i nie jest standardem" dostaję 140 pojazdów i wiadomości z bulem d--y od ludzi którzy nawet nie wiedzą jakiej maszyny dotyczy pytanie xD
żałuję, że ja nie urodziłam się wiedząc wszystko, tylko muszę się uczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a najśmieszniejsze w tym jest to, że po rozmowie z dyrektorem produkcji, i tak w opisywaniu procesów mam nigdy nie zakładać, że ślusarz sobie siedzi i patrzy przy czasochłonnym jednostkowym cięciu, bo piła jaka jest na zakładzie w razie pęknięcia taśmy zatrzymuje pracę i nikomu ręki nie urwie ¯\_(ツ)_/¯
#pracbaza #warsztat #cnc #kiciochpyta #praca #zalesie #wykop #boldupy
źródło: comment_1636013173THhC02Jia5evWAUwKNB1Eq.jpg
PobierzOdpowiadając dlaczego: Nie masz wiedzy, pytasz się na portalu ze śmiesznymi obrazkami o rzeczy od których może zależeć czyjeś życie, nie masz elementarnej wiedzy jak działa branża, może to wszystko możnaby było wybaczyć ale Ty nawet przepisów BHP nie znasz.
@Agatk: ale to ty dostałaś robote i teraz na wykopie się pytasz co masz robić bo nie masz o tym k---a pojęcia xD
Życie pisze najśmieszniejsze scenariusze i wiadomo że to nie bait. Pracodawca pewnie sie cieszył że znalazł kogoś do pracy za 2800 przy biurku (wuj tam z kwalifikacjami), a ty sie cieszysz bo nie musisz pracować fizycznie. xD
@Agatk: Przecież napisałaś xD