Aktywne Wpisy
cat_in_hat +193
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#budowadomu #remontujzwykopem #panidomu #zlotaraczka da się te kostki zamontować w takim WC? Jak nie to co kupić?
Ze swoją też się dzisiaj w związku z tą konwersacją rozstaję.
Uważajcie na siebie #niebieskiepaski myślałem, że takie akcje to tylko baity, ale u mnie wydarzyło się to na prawdę XD
#bekazrozowychpaskow #p0lka #blackpill #zdrada
(-‸ლ) co tu pierolisz
@mmmmmmmmmmmmmm: Utkaj się tam beciaku, dałem mu wybór, mogłem od razu wstawić filmik cały z rozmową, a dałem mu wybór, nie moja wina, że ty wolalbys być okłamywany
Komentarz usunięty przez autora
@a_sram: Tak, dokładnie
@Moonlight3: Moja sama zaproponowała, żeby jej koleżanka usuwała wiadomości, albo przeszła na tajną konwersacje. W ogóle nie potępiła jej zachowania, wręcz przeciwnie była tym zafascynowana. To mi wystarczy do zakończenia tej relacji.
@Krokiruks: Napisałem mu wiadomość, że dziewczyna go zdradziła i jak chce info to niech odpisze, to jest mój delikatny konsensus między tym żeby kogoś poinformować, a tym, że może jednak chce żyć w niewiedzy ponieważ jest szczęśliwy, z tym gościem nigdy nie rozmawiałem.
@Krokiruks: Tak dokładnie, wiem jacy są ludzie, jedni będą chcieli znać prawdę choćby była najgorsza, a inni nie mają tyle odwagi i wolą się okłamywać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora