Wpis z mikrobloga

Wykopki mieszkające w pokojach na mieszkaniach z innymi. Pytanie do ruchaczy. Jak to jest jak macie pokój i chcecie b----ć? Nie krępuje was to że zapraszacie laskę na chatę gdzie są współlokatorzy którzy do tego mogą wszystko słyszeć albo p-------ć wam jak im przeszkadza że kogoś sprowadzacie? #s--s #studia #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@KoninaBeZiomeczka: jak w umowie nie ma zapisanego że nie można sprowadzać to inni współlokatorzy mogą najwyżej marudzić xd
Poza tym, to jest najwyżej pół godziny trzachania łóżka. Choc miałem takiego współlokatora którego dziewczyna dosyć głośno dawała znać że jej dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wolę żeby moi współlokatorzy się ruchali nawet godzinę dziennie ale żeby było czysto w mieszkaniu, serio są większe problemy xd
Jak ktoś
  • Odpowiedz
@KoninaBeZiomeczka: @Dej_mi: Zgadzam się, są na mieszkaniach większe problemy niż s--s współlokatorów.

Wszystko zależy od grubości ścian. Mieszkałam kiedyś w pokoju, gdzie ścianka dzieląca jedno pomieszczenie od drugiego była z regipsu i łóżka były ustawione w tym samym miejscu (oba na antresoli) - słyszałam każdy oddech zza ściany XD
  • Odpowiedz
  • 0
@qriozm: ja teraz podobne grubości ścian mam. Tylko że teraz wiem że współautor się rucha jak jest całkowita cisza u niego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zazwyczaj coś śmieszkuje ze swoją babom. Z drugiej strony on słyszy co jest u mnie i trochę niekomfortowo się czuje jak rozmawiam przez telefon a on
  • Odpowiedz
  • 1
@KoninaBeZiomeczka: ja mam spoko ludzi i nie przeszkadza im to, że chłopak wpada, choć staramy się też trochę ciszej a nie tak normalnie jak jest wolna chata, więc ciężko ocenić ile słyszą faktycznie. Polecam włączać muzykę xd Ale ja mam szczęście, że akurat ściana w moim pokoju sąsiaduje z kuchnią a nie z innym pokojem. Jak do kogoś wpada chłopak/dziewczyna to mi w ogóle nie przeszkadza, normalna sprawa
  • Odpowiedz
  • 1
@KoninaBeZiomeczka: mieszkamy w 4 osoby no i w sumie każdy ma pare. Ale mamy takie godziny pracy i tryby życia, że rzadko kiedy jest nas cała czwórka razem :D wczoraj była jedna laska, ja z moim chlopakiem i do współlokatora przyszła laska, niby 5 osób ale jakoś nikt nie odczuł żeby się dużo nas kręciło :D
  • Odpowiedz
@mirabelka_M: kurde niby nie ale ja nie jestem taki dynamiczniak jak niektórzy i to jednak sporo osób xd A w jakim wieku jesteście wszyscy przed 25 rokiem życie czy są starsi? Bo ponoć ponad 26 lat na pokoju to przypał
  • Odpowiedz