Aktywne Wpisy
hitsmer +1175
Ostrzegam wszystkich przed @Kami123x
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Nupharizar +321
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
Pracowałem dzisiaj przy wykładanii towaru w cerrfurze i moje zdanie, to w bardziej #!$%@? miejscu jeszcze nie byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tyłu budynku wejście dla pracowników, tuż przy wejściu w środku recepcja i ochroniarz
( ͡° ͜ʖ ͡°) robota na podstawie umowy zlecenia, dziś miało być tylko jakieś szkolenie i do roboty się nie przygotowałem, bo myślalem że tylko to szkolenie, a baba od razu do roboty mnie wzięla, kiedy na początku jej mówie, że mi nie pasuje dzisiaj zostać, to naciskała na mnie, że mam zostać, bo tak, ostatecznie zostałem tylko na cztery godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@? tam ogarnialem, bo wyłączalem myślenie, a jeszcze caly czas mi sie patrzyli na ręce i #!$%@?, że źle wykladam na półki ( ͡° ͜ʖ ͡°) na koniec wielka "kierowniczka" zamiast mnie wziąć na osobność i porozmawiać ze mną na temat mojej pracy, to zwołala wszystkich pracowników i przy wszystkich rozmawiala ze mną o tym jeszcze mnie obrażajac od wariatów, że mam nie zachowywać sie jak wariat tylko zawszs pytać , kiedy pytalem, ale stara bulwa zaprzeczyla o wmowila mi ze klamie, bo nikogo nie pytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) super robota, zglaszac do pipu? Bo mnie korci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6182bb55ee9c61000a340b90
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: daj se spokoj. Wielkie zdziwienie, ze gowniana robota jest gowniana, a kierowniczka w markecie to nie jest mistrz zarzadzania.
@rol-ex: Po co psychiatra?
@r4do5: Miszcz zarządzania. Koło uja mi to lata, zresztą taki z niej miszcz, że nawet zarządzać ludźmi nie potrafi. Upokarza ludzi tylko
Zaakceptował: LeVentLeCri
wg opisu OP doszlo do poniżenia i upokarzanie w miejscu pracy - zachownie kierowniczki nie bylo zgodne ze standardami Sieci Carrefour:
i cyk - publiczny opierol stanowi naruszenie tego kodeksu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mobbing: oznacza działania, lub zachowania dotyczące pracownika, lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu, lub zastraszaniu pracownika, wywołując u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika
( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wiem jak Ty ale ja czulbym się upokorzony i ośmieszony nazwany
@userrrr: ten warunek nie jest spełniony ¯\_(ツ)_/¯
( ͡° ͜ʖ ͡°)