Aktywne Wpisy
kamil-tika +36
Takie raczysko wyswietlilo mi sie na fb. Od razu mowie, ze ogladasz na wlasna odpowiedzialnosc i nie zwracam za onkologa. Kiedys szarpanek wydaje mi sie, ze juz grillowal tego wstretnego feminoida. Oczywiscie inne przedstawicielki tej niedorozwinietej plci kwicza w komentarzach i propsuja ten wyrzyg. Jeszcze ten wstep, ze slowem "chlopiec" sugerujacy wiecie, ze gupi, niedojrzaly, nic nie wiedzacy o zyciu. Baba przywalila z hukiem w sciane tak, ze rzucilo jej sie mocno
muchatse +187
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
Pracowałem dzisiaj przy wykładanii towaru w cerrfurze i moje zdanie, to w bardziej #!$%@? miejscu jeszcze nie byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tyłu budynku wejście dla pracowników, tuż przy wejściu w środku recepcja i ochroniarz
( ͡° ͜ʖ ͡°) robota na podstawie umowy zlecenia, dziś miało być tylko jakieś szkolenie i do roboty się nie przygotowałem, bo myślalem że tylko to szkolenie, a baba od razu do roboty mnie wzięla, kiedy na początku jej mówie, że mi nie pasuje dzisiaj zostać, to naciskała na mnie, że mam zostać, bo tak, ostatecznie zostałem tylko na cztery godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@? tam ogarnialem, bo wyłączalem myślenie, a jeszcze caly czas mi sie patrzyli na ręce i #!$%@?, że źle wykladam na półki ( ͡° ͜ʖ ͡°) na koniec wielka "kierowniczka" zamiast mnie wziąć na osobność i porozmawiać ze mną na temat mojej pracy, to zwołala wszystkich pracowników i przy wszystkich rozmawiala ze mną o tym jeszcze mnie obrażajac od wariatów, że mam nie zachowywać sie jak wariat tylko zawszs pytać , kiedy pytalem, ale stara bulwa zaprzeczyla o wmowila mi ze klamie, bo nikogo nie pytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) super robota, zglaszac do pipu? Bo mnie korci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6182bb55ee9c61000a340b90
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
No a to że cię wyzywała od wariatów to już inna kwestia i wyżej mirki napisały już o tym co robić.
Ogólnie kierownicy w tym #!$%@?łku to nie są kwiaty inteligencji (
@xTortox: bzdura, oczywiście że może to zgłosić
@yourgrandma: szefowa ma zeza rozbieżnego
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@xTortox: @dziecielinapala: @r4do5: @rol-ex: @userrrr: @Pepe_Roni: @Krokiruks: @bukszpryt: @umtali: @PanPrezes_PL: @yourgrandma: @naciski: @mateosz_inbecki:
@dziecielinapala:
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@aPimpNamedSlickback: