Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pracowałem dzisiaj przy wykładanii towaru w cerrfurze i moje zdanie, to w bardziej #!$%@? miejscu jeszcze nie byłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tyłu budynku wejście dla pracowników, tuż przy wejściu w środku recepcja i ochroniarz
( ͡° ͜ʖ ͡°) robota na podstawie umowy zlecenia, dziś miało być tylko jakieś szkolenie i do roboty się nie przygotowałem, bo myślalem że tylko to szkolenie, a baba od razu do roboty mnie wzięla, kiedy na początku jej mówie, że mi nie pasuje dzisiaj zostać, to naciskała na mnie, że mam zostać, bo tak, ostatecznie zostałem tylko na cztery godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#!$%@? tam ogarnialem, bo wyłączalem myślenie, a jeszcze caly czas mi sie patrzyli na ręce i #!$%@?, że źle wykladam na półki ( ͡° ͜ʖ ͡°) na koniec wielka "kierowniczka" zamiast mnie wziąć na osobność i porozmawiać ze mną na temat mojej pracy, to zwołala wszystkich pracowników i przy wszystkich rozmawiala ze mną o tym jeszcze mnie obrażajac od wariatów, że mam nie zachowywać sie jak wariat tylko zawszs pytać , kiedy pytalem, ale stara bulwa zaprzeczyla o wmowila mi ze klamie, bo nikogo nie pytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) super robota, zglaszac do pipu? Bo mnie korci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pracbaza

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6182bb55ee9c61000a340b90
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 38
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli pracujesz przez firmę zewnętrzną (bo tak to rozumiem, skoro napisałeś, że masz zlecenie), to teoretycznie sklep nie musi ci zapewniać szkolenia, jedynie na pierwszy dzień według własnej woli może. Pracowałem w kerfiucie na kasach i tak było.
No a to że cię wyzywała od wariatów to już inna kwestia i wyżej mirki napisały już o tym co robić.
Ogólnie kierownicy w tym #!$%@?łku to nie są kwiaty inteligencji (
OP: #!$%@? sami oszukują zatrudniając na umowe zlecenie "bo niższe koszty zatrudnienia" #!$%@? jak Cie nie stać prowadzic firme, to jej #!$%@? nie prowadź i wróć na etat do kogoś, a nie ludzi oszukujesz, bo przy uop pierwsze trzy miesiące to okres próbny i praktycznie jeśli osoba się nid uczy to czy UZ czy Uop i tak musisz odprowadzać składki i podatek, wiec nie rozumiem tych "niższych kosztów zatrudnienia". Czy tu
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: A jak wyobrażasz sobie szkolenia na wykładacza na półke, że przyjdzie pan z projektorem i będzie ci tłumaczył? xD Pewnie dostałeś wcześniej jakieś papiery do domu w których jest zakres twoich obowiązków. Nawet tak bezmózga praca jak wykładanie na półkę rządzi się jakimiś swoimi prawami (layout sklepu, FIFO). Brzmisz jak typowy debil oskarek, idź się popłacz bo sklepowa karyna powiedziała ci co myśli mało HRowym językiem xD