Aktywne Wpisy
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 33.6% (291)
- niebieski więcej niż tata 4.2% (36)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.2% (106)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 50.1% (434)
WielkiNos +540
Kobiety kiedyś rodziły dzieci i ogarniały rodzinę, teraz się ośmieszają publikowaniem takich bredni.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
Moi przodkowie się wykrwawiali i zaharowywali żebym mógł nazywać ten skrawek domem i nosić biało-czerwone flagi więc będę nosił je i trzymał najwyżej jak się da
I c**j wam do tego
@pilzmeister: ma wpływ bo zawsze może się przeprowadzić do innego państwa.
@Kowixx: gdyby przelali trochę mniej, mogłabyś co najwyżej paść świnie u jakiegoś niemieckiego landwirta
Z tym wpływem to trochę n---------e dojebywanie się.
Lubię naszą flagę, bo rodzice, dziadkowie, pradziadowie przygotowali nam taki a nie inny kraj - mnie się on podoba. I ja nie mam wpływu gdzie się urodzę ale mam wpływ na to komu mogę dziękować za to gdzie się urodziłem. No i dziękuję, oddaję hołd, noszę flagę. O to tu chodzi.
Dlatego też mówimy o ojczyźnie - niejako spadku na który
Możesz być z siebie dumny
#bekazprawakow
@madmrzaz: za komuny tez byly bialo-czerwone flagi. Twoi dziadkowie jezeli walczyli to wspolczuje zmanipulowania bo walczyli o abstrakcyjne rzeczy
@madmrzaz: zdradź mi sekret jak można mieć wpływ na to gdzie się urodzi to w nastęnym wcieleniu wezme sie urodze w jakims bogatym kraju