Wpis z mikrobloga

@Perun_93: prześladowania prawne trwają nadal, skoro uważasz ze są słuszne i powinny trwać dalej to jednocześnie popierasz segregacje ludzi na gorszych ze względu na ich orientacje seksualna, jakbyś nie był prawackim łbem któremu trzeba rozpisać 2 + 2 na 1 + 1 + 1 +1 to przykro mi, może jeszcze się nauczysz czytać ze zrozumieniem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BlazeMicro: @twoi_oyciec: no i oboje daliście się rozegrać jak dzieci. Zarzucacie mi brak zrozumienia czytanego tekstu a sami zarzucacie mi coś czego nie zrobiłem, wyciągacie pochopne wnioski, i szufladkuje cię mnie jako prawicowca.
Nigdzie nie napisałem że jestem alfą i omegą.
Nigdzie nikogo nie przydzieliłem do strony politycznej( stwierdziłem tylko fakt że na lewicy często się zdarza podobny do @twoi_oyciec: tok myślenia, ty tylko potwierdziłeś moje
  • Odpowiedz
@Kowixx: pytanie było odniesieniem do Twojej tezy, która zakładała dobrobyt w przypadku poddania się okupantowi bez walki. Nie mam pewności, żeby przetrwali, ale biorąc pod uwagę działania nazistów, ewentualny sukces militarny mógłby nasilić skalę i represje wobec ludności zamieszkującej tereny Polski, także trudno byłoby oczekiwać, że "land" wyglądałby tak samo, jak sobie to wyobrażasz.
  • Odpowiedz