Wpis z mikrobloga

I #!$%@? z takiej odpowiedzi. Zajebiście mu pocisnął, ale co z tego? Jak mnie #!$%@? to stawianie Tuska jako wzoru i bożyszcza, które zbawi nas przed PiSowską zarazą i dyktaturą karakana. On i jego ludzie już byli przy władzy i #!$%@? im szło, a nie mieliśmy jeszcze takiego #!$%@? jak przez PiSowskie świnie. Boje się, że dla młodszych którzy nie pamiętają rządów PO na takich wyplusowanych i wylajkowanych ripostach ze szczyptą populizmu
@rutkins: Z jednej strony podziwiam. Z drugiej jestem załamany. To jest #!$%@? niepojęte, żeby w cywilizowanym kraju publiczne media wysyłały do opozycyjnego polityka takiego zawziętego bulteriera z nieskrywaną misją szczucia. Tego nigdy nie było wcześniej i oby po pisie już nigdy nie było.

A po drugie, na takie ataki nie da się dobrze odpowiedzieć. Co by nie powiedział, szczujnia tak zmontuje i przedstawi, że wyjdzie źle.
Boje się, że dla młodszych którzy nie pamiętają rządów PO na takich wyplusowanych i wylajkowanych ripostach ze szczyptą populizmu i pseudoliberalizmu urośnie do rangi bożyszcza i zbawiciela wygrywając ze swoimi ludźmi następne wybory.

@LubieChleb: ach, jak ja uwielbiamy takich domorosłych mentorów, co się obawiają o pamięć innych, szczególnie tych młodych, co to nic nie rozumieją, samemu łykając jak pelikany pisowską propagandę xD

Masz tutaj trochę twardych danych o tym jak to
@LubieChleb: PO było najlepszym bezpiecznikiem przed pisowskim burdelem.

bo #!$%@? dali radę zrobić w lepszych warunkach gdy obejmowali władzę

@LubieChleb: CO? XDDD miałeś kur*w*a stabilność w kraju i w stosunkach zagranicznych i to już było warte żeby byli u władzy. A teraz w pisowskim burdelu masz rozmontowany trójpodział władzy, jawne łamanie prawa i konstytucji, plucie prosto w ryj i sranie do mordy w publicznej TV, zniszczone sądy, inflacje zjadającą wypłatę,