Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niemampomyslunannick: a czy ja gdzieś napisałem, że jestem wybitny? Nie, nie jestem i nigdy nie byłem. To, że jestem w jakimś stopniu niezastąpiony w pracy (bo tak jest, obecnie jak mnie nie ma to jest sajgon) to tylko fakt, że ogarniam. Jakbym był wybitny to bym zarabiał 10k jak nie więcej, a nie 3. Pomyśl typie
  • Odpowiedz
@porterhouse: no co Ty nie powiesz, nie każdy? I o tym mówię dzbanie, że masz krótki staż w tej firmie i uważasz się za niewiadomo kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiesz, że kto by tak nie zrobił, nawet zwykły pionek by odszedł z dnia na dzień to by każda firma potrzebowała czasu na rozdzielenie odpowiedzialności?
  • Odpowiedz
Chcesz napisać, że w latach 90-tych czy za komuny psychiatria dziecięca działała dużo lepiej niż teraz i dlatego było mniej samobójstw młodych ludzi?

@skitarii: Tak inteligencie, była w dużo lepszym stanie - po pierwsze dlatego że w ogóle istniała a średnia wieku psychiatrów nie dobijała do 60 rż.

I żeby nie było mi tu wklejania "płaku płaku ale to było stygmatyzowanie" - stygmatyzacja zabija tak jakby nieco mniej niż nieleczona depresja czy nieleczona
  • Odpowiedz
Dlatego pisowskie cepy twojego pokroju bronią pisowskiego zniszczenia psychiatrii dziecięcej debilnymi pytania, czy za PRL i Tuska była lepiej - oczywiście, było lepiej, jak prawie ze wszystkim porównując cokolwiek choćby z rokiem 2019, kiedy już był widoczny pisowski regres całej ochrony zdrowia, a jeszcze nie było wymówki że COVID-19 zjadł lekarzy.

@Filipterka25: czyli masz zryty beret. Wpie@#$lasz politykę tam gdzie jej nie ma, a wciąż nie odpowiedziałeś czemu w innych krajach
  • Odpowiedz